Mnie boli od 10 dni [emoji19]Oho, zaczął mnie pobolewać brzuch...
reklama
minimalina
Aktywna w BB
Mnie niestety też ;/Oho, zaczął mnie pobolewać brzuch...
EklerkaDaria
Fanka BB :)
To spokojnie, będzie dobrze. Nie przemęczaj się i nie dźwigaj! Najlepiej gdybys mogła leżeć! Najczęściej niestety dochodzi do poronień w czasie spodziewanej @, dlatego pytałam. Bierzesz progesteron więc powinien pomoc ile może. Trzymam kciuki5 tydzień mam
brzuch tak.już.nie boli czasem tak.coś zaboli ale krótko bo zaraz.przechodzi
plamienia tylko są i to rzadko chociaż jak wstane szybko z łóżka i chodzę to czuje jak.leci. nie.ma tego.dużo.zawsze rano.i.wieczorem trochę i koniec...
okres już dawno miałam mieć..
Nie wierzę, tak mi przykro .... trzymaj się kochana.Dziewczyny beta ujemna no trudno moze to byla biochemiczna w takim razie bo na tym bobo tez kreska wczoraj byla. Jasna ale byla
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
W szpitalu nic więcej niestety nie pomogą. Nakażą leżeć i brać progesteron. Przykre to co napiszę, ale nie raz to słyszałam że lekarze w tak wczesnej ciąży twierdzą że jak ma się utrzymać to się utrzymie niestety.Mamusiakubusia przepraszam, ale nie rozumiem Cię. Pragniesz i cieszysz się z ciąży to dlaczego nie zrobisz tego co ci radzimy i nie zadbasz o ciążę? Rozumiem, że masz małe dziecko ale to taka sytuacja, że na pewno ktoś znajomy ci pomoże. Mam wrażenie, że oczekujesz że napiszemy że to nic groźnego, ale w ciąży każde plamienie i krwawienie może (choć nie musi) być zwiastunem czegoś złego.
Senni ja nic nie widzę
Trzymam kciuki za piękne serduszkoJa w poniedziałek wizyta u ginekologa i już się boję..
A ja zaczynam od nowa 1dc wita
Ostatnia edycja:
1
174974
Gość
Wiesz, zawsze jest nadzieja jak nie ma @, bo może się owulacja była później. Chyba, że jakoś monitorowalaś, testy, monitoring lub chociaż temperatura.Zrobiłam test ciążowy i wynik negatywny. Pozostało mi czekać do @ w niedzielę. Chociaż trochę smutno jest ...
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Otoona
W tym miesiącu właśnie odpuściłam testowanie owulacji, chciałam po prostu odpocząć od tego wszystkiego. Wiadomo, że nadzieja zawsze jest ale raczej to mało prawdopodobne, żebym jednak się udało. Tłumaczę sobie to w ten sposób, że jestem chora i może to i lepiej. W następnym tygodniu idę zrobić badania, a 14 lutego idę do nowego gina. Mam nadzieję, że on coś pomoże albo wyjaśni dlaczego się nie udaje. Smutno mi bo myślałam, że do pół roku się uda a tu klapa totalna...Wiesz, zawsze jest nadzieja jak nie ma @, bo może się owulacja była później. Chyba, że jakoś monitorowalaś, testy, monitoring lub chociaż temperatura.
Otoona
Kiedyś myślałam, że mam nieregularne bo raz miałam 28 dni a raz 31 dni. Poszłam do gina i mówię, że chyba mam nieregularny okres a ona do mnie z tekstem, że już bardziej niemożna mieć regularnego niż mam . Także mam regularny okres i owulację zazwyczaj w 15 dc. Tylko nie mogę powiedzieć czy była na 100% bo nie robiłam testów owulacyjnych. Stwierdzam fakt tylko po tym, że 14 dc i 15dc miałam śluz jak białko kurze. Wiadomo, że nadzieja nadal się tli dopóki nie będzie @.Ale całkiem nie trać nadziei, testy niektórym dziewczynom wychodzą i tydzień po terminie @ a miesiączki masz regularne? Bo i owu taka powinna być jeden negatywny test o niczym nie świadczy
1
174974
Gość
Kurcze... Nie wiem czy nie złamać się w diecie, tak bardzo mi się chce... No zobaczcie, jak to cudeńko kusi... [emoji7]
reklama
Otoona
Ptasie mleczko pycha . Ja bym się skusiła . Jadłam już dziś hihi chociaż na diecie nie jestemKurcze... Nie wiem czy nie złamać się w diecie, tak bardzo mi się chce... No zobaczcie, jak to cudeńko kusi... [emoji7]