Trzymam kciuki za Wasze małe duże szczęście [emoji7][emoji7] żeby już tam rosło :*No zobaczymy... Ale żebyście go widziały, jak są tylko filmy związane z ciążą to on tak ogląda, i patrzy na mnie i taki dumny. Albo jak było w Och Życie, facet pokazał na brzuch swojej żony ciężarnej i mówi "W piekarniku rośnie już ciasto" , mój w tym momencie zaczął znowu dotykać mi brzucha, pytam go jak myśli co tam jest? A on na to - ciasto! Ja w śmiech, mówię, że niestety nie jadłam dzisiaj ciasta a on dalej drąży temat i pyta, czy jest prawdopodobieństwo, że się udało, bo myśli, że jest duże. Mówię, że jest bardzo duże ale zobaczymy. Także taka tam historyjka.
reklama
Ja widzę na każdym teście także poczekam jeszcze spokojnie z tydzień i zrobię kolejny test jak @ nie nadejdzie. To dopiero 3 cykl, z synkiem zaskoczylo w 6 A test wyszedł około 60 dc dopiero więc mam czas [emoji4]Ja tam widzę jasniutka 2 kreskę i po cichu gratuluje, leć na betę!
Otoona
Fanka BB :)
Rozumiem Cię, że chcesz poczekać. Sama wiele razy robiłam test np w 10dpo i było rozczarowanie ale tłumaczyłam sobie, że to za wcześnie a później gdy przyszła @ to już miałam załamanie bo człowiek miał nadzieję a tu małpa jednak przyszła. Jednak czekam na Twoje testowanie jakbym czekała na swoje. Mnie korci, żeby za testować ale bardziej ze względu, że jestem chora i kuruję się różnymi specyfikami z apteki. Chociaż pewnie jakby wyszedł negatywny znów się wkurzę, potem złość przerodzi się w płacz. Piersi bolą mnie nadal ale nie tak jak wczoraj i przedwczoraj, do tego dziś zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. Myślę, że jednak @ przyjdzie w niedzielę.Dalej jest śluzu masa, ale 21dc więc za szybko na test... A jeśli będzie biochemiczna czy coś to tylko niepotrzebnie będę załamana. Lepiej poczekać do terminu @.
1
174974
Gość
Mnie brzuch bolał od 9dc do 10dc, potem cisza. Kilka dni bez jakiś objawów, no i od poniedziałku bodajże ten ogrom śluzu leci ze mnie. A piersi mnie w ogóle nie bolą, ale to za sprawą euthyroxu. Ostatni raz bolały mnie piersi we wrześniu 2017 przed @. Ja póki co wzięłam gripex i powoli gorączka spada, wskoczyło 37,7 także tragedii nie ma. Mnie też korci by zatestować, ale wiem, że to nie ma sensu.Rozumiem Cię, że chcesz poczekać. Sama wiele razy robiłam test np w 10dpo i było rozczarowanie ale tłumaczyłam sobie, że to za wcześnie a później gdy przyszła @ to już miałam załamanie bo człowiek miał nadzieję a tu małpa jednak przyszła. Jednak czekam na Twoje testowanie jakbym czekała na swoje. Mnie korci, żeby za testować ale bardziej ze względu, że jestem chora i kuruję się różnymi specyfikami z apteki. Chociaż pewnie jakby wyszedł negatywny znów się wkurzę, potem złość przerodzi się w płacz. Piersi bolą mnie nadal ale nie tak jak wczoraj i przedwczoraj, do tego dziś zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. Myślę, że jednak @ przyjdzie w niedzielę.
piorunem
Fanka BB :)
Przykro mi, ale bardzo szybko ta beta znikła z organizmu, mi testy ciążowe juz wychodzily negatywne, a w krwi jeszcze była
Mi też. Jeszcze prawie 2 tygodnie później beta była - niska oczywiście.
1
174974
Gość
Będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki!Ja w poniedziałek wizyta u ginekologa i już się boję..
reklama
1
174974
Gość
Oho, zaczął mnie pobolewać brzuch...