reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam w 16dc :)
Rzadko sie już udzielam bo po ostatnim razie obiecałam sobie że wyluzuje :) ale jestem na bieżąco i czytam Was codziennie :)

Wykupiliśmy z narzeczonym wycieczkę w majówke i zamierzamy zaszaleć :) może wtedy coś się uda.
Byłam wczoraj u gina i powiedział mi że nadal mam torbiel (wielokomorową więc jest podejrzenie nowotworu) i 16 lutego mam kwalifikacje do zabiegu. Nastawił mnie na cięcie 11 cm bo laparoskopii miałam już 3 i są za duże zrosty,może skończyć się usunięciem jajanika,ale jestem dobrej myśli :)
Moja mam znalazła jakiegoś znachora ;) i chce mnie do niego wysłać ale to aż w Bydgoszczy.
Nie trace nadziei bo załamywanie się nic nie da :) co ma być to będzie i wierze że przyjdzie czas na dzidzie. Teraz wrzuciłam na luz i nie zastnawiam się nad owu,dniami cyklu itp.pozostawiłam wszystko w rękach kogoś wyżej :)
Witam serdecznie nowe dziewczyny :) fajnie że jest nas coraz więcej! Gratuluje tym które zobaczyły dwoe kreski i mega mnie to cieszy wręcz nakręca do wiary że SIĘ DA!
Trzymam kciuki i wysyłam mega pozytywną energię dla Was! ❤️

reklama
Mam podobnie. Tez chciałam zbawić świat, posklejac różne relacje na sile, praca i problemy z nią związane zatruwaly mi życie prywatne. Ocknelam się i odcięlam od pewnych tematów. Jak mówi mój kolega : mam wyrabane grabki. I jak mi z tym dobrze :-) ;-)

Mi również. Mam wiele koleżanek z pracy, które opowiadają jak to już w niedzielę spać nie mogą, bo praca itp. A ja zawsze myślę, że dobrze, że mam to już za sobą ;) mam gdzieś wszystko i to nie tylko, jeśli chodzi o pracę to tylko przykład ;p
Teraz jak coś mi w życiu nie idzie to zawsze sobie mówię ' nie tym razem to następnym ' i idę przed siebie ;) mam nadzieję, że już nigdy nie wrócę do tamtych czasów ;p
Teraz zwiedzam świat, poświęcam swój wolny czas na przyjemności, a pracę traktuje jak coś koniecznego, nie złego, ale na pewno nie najważniejszego. Nie ta to będzie inna ;)

heh już mam..

co o tym sądzicie?
4 dni przed @

Załączniki

• 20180120_110348.jpg
    20180120_110348.jpg
    355 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry