reklama
MOTYLEK66
Fanka BB :)
Hej Ja mam 24 lata więc spokojnie 3 cykle nieudane teraz czekam na @ albo na II KRESKI do roku czasu to normalne tak dzisiaj mi gin powiedziała i tak z 3msc powinno się brać kwas foliowy przed staraniami ja biorę 2 msc i nie ma się co nakręcać to jest ważneCześć, chciałbym do was dołączyć. Mam na imię Kinga i mam 21 lat. Staramy się od listopada niestety narazie bezskutecznie. Od dwóch tygodni biorę kwas foliowy, pełne badania na tarczyce, cukrzyce, mocz i morfologia krwi zrobione. Wyniki wszystkie w normie. Tak samo u narzeczonego. Mam nadzieje ze kolejny miesiąc teraz się uda i starania będą skuteczne..
Biedroneczka28
A może akurat się uda? Póki nie ma @ nie trać nadziejiHej dziewczyny dawno mnie tutaj nie było musiałam się odciąć bo 3 cykle nieudane teraz 4 i chyba też czekam na @ 2 dzień spóźnienia. Wizyta dzisiaj u gin wszystko ok tylko endometrium 12 mm mnie zastanawia
MOTYLEK66
Nie tracę tylko to rozczarowanie najgorsze . I to endometrium nie wiem czy na wczesna ciążę nie jest za niskie 12 mm .A może akurat się uda? Póki nie ma @ nie trać nadzieji
Biedroneczka28
Wiem znam to... Rozczarowanie najgorsze to prawda..Nie tracę tylko to rozczarowanie najgorsze . I to endometrium nie wiem czy na wczesna ciążę nie jest za niskie 12 mm .
MOTYLEK66
A Ty długo się starasz ?Wiem znam to... Rozczarowanie najgorsze to prawda..
Biedroneczka28
Zależy jak kto uważa słowo długo... Rok czasu a w tym czasie koleżanki i znajome za pierwszym razem zaskoczyły...A Ty długo się starasz ?
Kiedy planujesz testować? Trzymam kciuki!Nie tracę tylko to rozczarowanie najgorsze . I to endometrium nie wiem czy na wczesna ciążę nie jest za niskie 12 mm .
MOTYLEK66
Gin mi powiedziała że za tydzień mam zrobić bo może być za wcześnieKiedy planujesz testować? Trzymam kciuki!
reklama
MOTYLEK66
Mi dzisiaj gin mówi że rok czasu to normalne , też trzeba wiedzieć czy ma się owulacje co miesiąc. Bo w moim przypadku ból owulacyjny czuje co drugi miesiąc czyli tak jakby pol roku w ciagu roku. Trzymam kciuki u mnie też wokoło wszystkie w ciąży.Zależy jak kto uważa słowo długo... Rok czasu a w tym czasie koleżanki i znajome za pierwszym razem zaskoczyły...