reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny dawno mnie tutaj nie było musiałam się odciąć bo 3 cykle nieudane teraz 4 i chyba też :( czekam na @ 2 dzień spóźnienia. Wizyta dzisiaj u gin wszystko ok tylko endometrium 12 mm mnie zastanawia :)

reklama
Cześć, chciałbym do was dołączyć. Mam na imię Kinga i mam 21 lat. Staramy się od listopada niestety narazie bezskutecznie. Od dwóch tygodni biorę kwas foliowy, pełne badania na tarczyce, cukrzyce, mocz i morfologia krwi zrobione. Wyniki wszystkie w normie. Tak samo u narzeczonego. Mam nadzieje ze kolejny miesiąc teraz się uda i starania będą skuteczne..
Hej :) Ja mam 24 lata więc spokojnie 3 cykle nieudane teraz czekam na @ albo na II KRESKI :) do roku czasu to normalne tak dzisiaj mi gin powiedziała i tak z 3msc powinno się brać kwas foliowy przed staraniami ja biorę 2 msc i nie ma się co nakręcać to jest ważne ;)

reklama
Zależy jak kto uważa słowo długo... Rok czasu :( a w tym czasie koleżanki i znajome za pierwszym razem zaskoczyły...
Mi dzisiaj gin mówi że rok czasu to normalne , też trzeba wiedzieć czy ma się owulacje co miesiąc. Bo w moim przypadku ból owulacyjny czuje co drugi miesiąc czyli tak jakby pol roku w ciagu roku. Trzymam kciuki u mnie też wokoło wszystkie w ciąży.

Do góry