reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cisza jakaś tutaj dzisiaj :p wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza :p
Ktoś testuje koło Świąt? Bo ja za 2dni termin @ mam i ktoś chyba ze mną miał? Magda chyba ? Ktoś jeszcze?

reklama
Cisza jakaś tutaj dzisiaj [emoji14] wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza [emoji14]
Ktoś testuje koło Świąt? Bo ja za 2dni termin @ mam i ktoś chyba ze mną miał? Magda chyba ? Ktoś jeszcze?
Ja do testowania daleko ale sciskam za Was kciuki!!

Cisza jakaś tutaj dzisiaj :p wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza :p
Tak ja ale u mnie dziś temperatura spadła i właśnie zaczyna się brązowe plamienie.... Czyli jeszcze dziś będzie 1dc 14 cs..... I szczerze mam dość rezygnuje ze starań widocznie nie dane jest nam mieć dziecko..... Nawet nie chce mi się tych świąt które zawsze bardzo lubiłam.... Idę sobie poplakac i żegnam was dziewczyny może kiedyś tu wrócę.... Pa i powodzenia dla wszystkich

Tak ja ale u mnie dziś temperatura spadła i właśnie zaczyna się brązowe plamienie.... Czyli jeszcze dziś będzie 1dc 14 cs..... I szczerze mam dość rezygnuje ze starań widocznie nie dane jest nam mieć dziecko..... Nawet nie chce mi się tych świąt które zawsze bardzo lubiłam.... Idę sobie poplakac i żegnam was dziewczyny może kiedyś tu wrócę.... Pa i powodzenia dla wszystkich
Nie poddawaj się....wiem ze Ci ciężko i okropnie smutno....ale się uda:* zobaczysz, uda się :*

Hej kochana, nie poddawaj się !!! Na pewno jest Wam dane tylko może nie w tym miesiącu akurat ? A może na plamieniu się skończy ? Nigdy nic nie wiadomo ;) Ale może właśnie te odpuszczenie sobie będzie najlepszą opcją :D i wtedy się uda ;***

Przykro mi :-*** ale pamiętaj ze jesteśmy tu żeby Cię i się wspierać:-**

Ja również pragnę życzyć Wam Świąt radosnych i udanych, spędzonych w miłej i ciepłej atmosferze, mnóstwo pyszności na stole, jeszcze więcej prezentów pod choinką oraz spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku ;) Dla Staraczek - upragnionych dwóch kreseczek i pozytywnych bet jak najszybciej. Dla dziewczyn w ciąży - rosnijcie zdrowo i dbajcie o swoje maluszki [emoji813]
Wzajemnie kochana!

reklama
Bardzo mi przykro,ja tez mam dola dzis ze sie nie udaje mi juz od ponad 2 lat,ale pamietaj ze my Cie zrozumiemy najlepiej,nie odbieraj sobie takiego wsparcia.Pamietaj te swieta i ciesz sie nimi bo w przyszlosci napewno spedzisz je z dziecmi swoimi.

Do góry