reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cisza jakaś tutaj dzisiaj :p wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza :p
Ktoś testuje koło Świąt? Bo ja za 2dni termin @ mam i ktoś chyba ze mną miał? Magda chyba ? Ktoś jeszcze?

reklama
Cisza jakaś tutaj dzisiaj [emoji14] wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza [emoji14]
Ktoś testuje koło Świąt? Bo ja za 2dni termin @ mam i ktoś chyba ze mną miał? Magda chyba ? Ktoś jeszcze?
Ja do testowania daleko ale sciskam za Was kciuki!!

Cisza jakaś tutaj dzisiaj :p wszyscy zajęci przygotowaniami do Świąt albo w pracy :o
Jak tak to nie mogę nadrobić Was a dziś odświeżam i patrzę czy ktoś coś napisał i cisza :p
Tak ja ale u mnie dziś temperatura spadła i właśnie zaczyna się brązowe plamienie.... Czyli jeszcze dziś będzie 1dc 14 cs..... I szczerze mam dość rezygnuje ze starań widocznie nie dane jest nam mieć dziecko..... Nawet nie chce mi się tych świąt które zawsze bardzo lubiłam.... Idę sobie poplakac i żegnam was dziewczyny może kiedyś tu wrócę.... Pa i powodzenia dla wszystkich

Tak ja ale u mnie dziś temperatura spadła i właśnie zaczyna się brązowe plamienie.... Czyli jeszcze dziś będzie 1dc 14 cs..... I szczerze mam dość rezygnuje ze starań widocznie nie dane jest nam mieć dziecko..... Nawet nie chce mi się tych świąt które zawsze bardzo lubiłam.... Idę sobie poplakac i żegnam was dziewczyny może kiedyś tu wrócę.... Pa i powodzenia dla wszystkich
Nie poddawaj się....wiem ze Ci ciężko i okropnie smutno....ale się uda:* zobaczysz, uda się :*

Hej kochana, nie poddawaj się !!! Na pewno jest Wam dane tylko może nie w tym miesiącu akurat ? A może na plamieniu się skończy ? Nigdy nic nie wiadomo ;) Ale może właśnie te odpuszczenie sobie będzie najlepszą opcją :D i wtedy się uda ;***

Przykro mi :-*** ale pamiętaj ze jesteśmy tu żeby Cię i się wspierać:-**

Ja również pragnę życzyć Wam Świąt radosnych i udanych, spędzonych w miłej i ciepłej atmosferze, mnóstwo pyszności na stole, jeszcze więcej prezentów pod choinką oraz spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku ;) Dla Staraczek - upragnionych dwóch kreseczek i pozytywnych bet jak najszybciej. Dla dziewczyn w ciąży - rosnijcie zdrowo i dbajcie o swoje maluszki [emoji813]
Wzajemnie kochana!

reklama
Bardzo mi przykro,ja tez mam dola dzis ze sie nie udaje mi juz od ponad 2 lat,ale pamietaj ze my Cie zrozumiemy najlepiej,nie odbieraj sobie takiego wsparcia.Pamietaj te swieta i ciesz sie nimi bo w przyszlosci napewno spedzisz je z dziecmi swoimi.

Do góry