reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurde... przez to ze mam monitoring w piatek dopiero..musze isc na wigilie jutro w pracy...myslalam ze tego omine tych zyczen od szefa o dziecko... i rozdawanie prezentow dla pracownikow dla ich dzieci :-(((( juz wiem jak mi bedzie przykro

U nas poszaleli w tym roku - dali po 100 zł na każde dziecko.... w bonie. Do Rossmana [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja tak samo. Nawet staram się nie mówić kiedy są dni płodne tylko po prostu dobieram się do męża [emoji4] jak mu powiedziałam kiedyś że dzisiaj MUSIMY to się tak zestresował że nie mógł dojść [emoji23]
Moj niestety jakos tak wie kiedy sa plodne,w glowie sobie oblicza chyba.dzis rano jak wrocil po nocce to widzial ze bylam zla za jego zachowanie i zaczal sie podlizywac,i stwierdzil ze po co sie obrazam przeciez koniec koncow i tak sex byl...rece opadaja te jego gierki

U nas poszaleli w tym roku - dali po 100 zł na każde dziecko.... w bonie. Do Rossmana [emoji23][emoji23][emoji23]
Ciesz siw ja nic nie dostalam,tylko za knajpe zaplacili,chociaz dobre i to ale zadnych prezentow.w mojej poprzedniej firmie ribili takie paczki na swieta ze ludzi caly rok czekali,byly tam mega drogie alkohole giny wiskey,szampan za 50f,gry dla dzieci,sery,pelno slodyczy,dzemikow,takich ******* co bys sama nie kypila bo szkoda kasy.jedna z najlepszych rzeczy w ex firmie,tylko za tym tesknie.w obecnej nic...

W mojej poprzedniej firmie były bony na 100 zł na dziecko ale szłaś do dowolnego sklepu i kupowałas co chciałaś. A jeszcze w poprzedniej zawsze wynajęta na kilka godzina sala zabaw z kulkami dla dzieci, Mikołaj, poczęstunek i prezenty dla maluchów. Super sprawa.
Mój M. dostaje takie wielkie paczki, ze słodyczami, jakieś suszone owoce itp. Mega zaopatrzenie w słodycze.

A mnie bierze chyba jakies chorobsko[emoji17]
Nie moglam spac w nocy przez ten holter. Do tego mąż w nocy sie budził bo go kręgosłup bolał, później ja się obudziłam bo holter zaczął piszczec bo mi sie odkleila jedna elektroda, a nad samym ranem sąsiad postanowił ciąć drzewo i tak głośno było ze juz po spaniu.
I brzuch mnie boli strasznie, a mąż mnie rano wyciągnął na spacer abym miala trochę wysiłku.
Oj do dupy będzie ten dzień[emoji15]

reklama
Coraz bliżej świata :tak:.U mnie ful pracy. Miłego dnia:-) :)

Załączniki

• 1545123349967~2.png
    1545123349967~2.png
    2,5 MB · Wyświetleń: 71
Do góry