reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja juz mowie co chce :-) :p albo nakierowuje ale to tak mega nakierowuje wysylajac linka hahaha bo sam by nie wpadl :p moj sie wygadal nawet z zareczynami także wiecie..co tam prezenty[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
haha :p
ja w tym roku też wysłałam linka :p chciał kupić mi bransoletkę, ale cały tydzień przeglądał Apart i nie mógł wybrać. Ja weszłam na neta po 10minutach miał link do aukcji :p
emoji1787.png

reklama
haha [emoji14]
ja w tym roku też wysłałam linka [emoji14] chciał kupić mi bransoletkę, ale cały tydzień przeglądał Apart i nie mógł wybrać. Ja weszłam na neta po 10minutach miał link do aukcji [emoji14]
emoji1787.png
Czasem tak najprościej mowie Wam hahah a i wtedy mam co chce... a niespodzianki jak i tak sie wygaduja to byście nie mialy hahah

Posprzatalam w domu a teraz nie mogę się ruszyć, kręgosłup przypomina że istnieje :-/ i jeszcze prawy jajnik mnie boli :-(
I jeszcze włącza mi się przed okresowa faza "zjem wszystko co widzę" :-D

Hej kochane moje u mnie 7dc czekamy z mężem na płodne dni i działać będziemy [emoji6] zobaczymy co z tego wyjdzie w tym miesiącu , oczywiście działam w tym miesiącu z testami ovu , dłuży mi się ten czas straszecznie do ovu potem będzie się dłużyc do @ ehhh [emoji6] trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które oczekują II kresek , jak i za zaciązone oby wam minęło 9 miesięcy nudno i bez żadnych komplikacji [emoji6]

U mnie produkcja pierników[emoji4]
Znowu pojawił się ten śluz kawa z mlekiem[emoji19] pewnie okres lada moment[emoji15]
InShot_20181215_145759137~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181215_145759137~2.jpeg
    InShot_20181215_145759137~2.jpeg
    56,6 KB · Wyświetleń: 355
Śniło mi się ze miałam cesarkę! Jezusie jak to bolalo! To był tak realny ból ze az mam ciary jak o tym pomyśle. Ale pozniej kazano mi wstac i pojsc do sali obok. A tam była moja córeczka[emoji179] Uczucie nie do opisania, pomimo ze to tylko sen[emoji7]
A mi się dziś śniło, że widziałam swoją córkę jako noworodka i wiedziałam, że ona za chwilę zniknie i będę musiała 9 miesięcy w brzuchu ją nosić zanim znów ją zobaczę :)

reklama
A może jednak nie ;) jest prawdopodobieństwo, że to jakieś tam plamienie przed @ a jednak będzie ciąża? Wiesz czesto jest plamienie w terminie @.
Ja wlasnie przed okresem nie mam takich plamien. U mnie jest tak ze zaczyna mnie bolec brzuch i nie mija godzina i juz jest od razu zywa krew.
Wiec nie wiem czemu mam to, co mam[emoji19]

Do góry