reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja juz mowie co chce :-) :p albo nakierowuje ale to tak mega nakierowuje wysylajac linka hahaha bo sam by nie wpadl :p moj sie wygadal nawet z zareczynami także wiecie..co tam prezenty[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
haha :p
ja w tym roku też wysłałam linka :p chciał kupić mi bransoletkę, ale cały tydzień przeglądał Apart i nie mógł wybrać. Ja weszłam na neta po 10minutach miał link do aukcji :p
emoji1787.png

reklama
haha [emoji14]
ja w tym roku też wysłałam linka [emoji14] chciał kupić mi bransoletkę, ale cały tydzień przeglądał Apart i nie mógł wybrać. Ja weszłam na neta po 10minutach miał link do aukcji [emoji14]
emoji1787.png
Czasem tak najprościej mowie Wam hahah a i wtedy mam co chce... a niespodzianki jak i tak sie wygaduja to byście nie mialy hahah

Posprzatalam w domu a teraz nie mogę się ruszyć, kręgosłup przypomina że istnieje :-/ i jeszcze prawy jajnik mnie boli :-(
I jeszcze włącza mi się przed okresowa faza "zjem wszystko co widzę" :-D

Hej kochane moje u mnie 7dc czekamy z mężem na płodne dni i działać będziemy [emoji6] zobaczymy co z tego wyjdzie w tym miesiącu , oczywiście działam w tym miesiącu z testami ovu , dłuży mi się ten czas straszecznie do ovu potem będzie się dłużyc do @ ehhh [emoji6] trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które oczekują II kresek , jak i za zaciązone oby wam minęło 9 miesięcy nudno i bez żadnych komplikacji [emoji6]

U mnie produkcja pierników[emoji4]
Znowu pojawił się ten śluz kawa z mlekiem[emoji19] pewnie okres lada moment[emoji15]
InShot_20181215_145759137~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181215_145759137~2.jpeg
    InShot_20181215_145759137~2.jpeg
    56,6 KB · Wyświetleń: 351
Śniło mi się ze miałam cesarkę! Jezusie jak to bolalo! To był tak realny ból ze az mam ciary jak o tym pomyśle. Ale pozniej kazano mi wstac i pojsc do sali obok. A tam była moja córeczka[emoji179] Uczucie nie do opisania, pomimo ze to tylko sen[emoji7]
A mi się dziś śniło, że widziałam swoją córkę jako noworodka i wiedziałam, że ona za chwilę zniknie i będę musiała 9 miesięcy w brzuchu ją nosić zanim znów ją zobaczę :)

reklama
A może jednak nie ;) jest prawdopodobieństwo, że to jakieś tam plamienie przed @ a jednak będzie ciąża? Wiesz czesto jest plamienie w terminie @.
Ja wlasnie przed okresem nie mam takich plamien. U mnie jest tak ze zaczyna mnie bolec brzuch i nie mija godzina i juz jest od razu zywa krew.
Wiec nie wiem czemu mam to, co mam[emoji19]

Do góry