reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Martoosia trzymam caly czas[emoji179]

U mnie dzis doszedl wrazliwy cyc[emoji17] ogólnie to chodzę po domu bez stanika. I przy jakimkolwiek szturchnieciu cyca ręka wyraznie go czuje. Znaczy sie oba[emoji23]
Do tego te bolace jajniki[emoji17]
Juz takie super objawy ciazowe mialam przed tym jak zniknęłam na jakis czas z forum. Wiec teraz nawet nic nie zapisuje bo to bez sensu.

reklama

U mnie dzis doszedl wrazliwy cyc[emoji17] ogólnie to chodzę po domu bez stanika. I przy jakimkolwiek szturchnieciu cyca ręka wyraznie go czuje. Znaczy sie oba[emoji23]
Juz takie super objawy ciazowe mialam przed tym jak zniknęłam na jakis czas z forum. Wiec teraz nawet nic nie zapisuje bo to bez sensu.
Pamiętam jak w sierpniu miałam też cykl, w którym miałam tyle objawów, że sobie rękę bym dała uciąć, że się udało (zawroty głowy, mdłości, napady głodu, wieczne zmęczenie i jeszcze okres się spóźni) i od tamtej pory już nic sobie nie wyszukuje. Ale Tobie Azulka jak i reszcie dziewczyn życzę dzidzi pod choinkę :* ja mam chwilowy brak nadziei. Ponowym roku wyprobujemy metodę wstrzemiezliwosci przez dwa tyg i jakoś 3/4 dni po @ coś porobimy. A ja sobie zakupie jutro dla odmiany tą pregne plus bo miositogyn nie pomógł :(

Mam nadzieję że nic poważnego i wszystko będzie dobrze z tatą. Nie może być inaczej!

Azulka, ja wtedy też miałam taki cykl, że byłam pewna że się udalo. Teraz już też w żadne objawy nie wierzę. W ogóle nie wierzę że mi się kiedyś te 2 kreski mogą pojawić, jakieś to nierealne...

Mam nadzieję że nic poważnego i wszystko będzie dobrze z tatą. Nie może być inaczej!Azulka, ja wtedy też miałam taki cykl, że byłam pewna że się udalo. Teraz już też w żadne objawy nie wierzę. W ogóle nie wierzę że mi się kiedyś te 2 kreski mogą pojawić, jakieś to nierealne...
Mam to samo takie zwątpienie, że masakra. Mam namiar na fajnego gin od koleżanki ale już chyba tak tym jestem zmęczona, że nawet mi się już po lekarzach nie chce chodzić

Pamiętam jak w sierpniu miałam też cykl, w którym miałam tyle objawów, że sobie rękę bym dała uciąć, że się udało (zawroty głowy, mdłości, napady głodu, wieczne zmęczenie i jeszcze okres się spóźni) i od tamtej pory już nic sobie nie wyszukuje. Ale Tobie Azulka jak i reszcie dziewczyn życzę dzidzi pod choinkę :* ja mam chwilowy brak nadziei. Ponowym roku wyprobujemy metodę wstrzemiezliwosci przez dwa tyg i jakoś 3/4 dni po @ coś porobimy. A ja sobie zakupie jutro dla odmiany tą pregne plus bo miositogyn nie pomógł :(
A czemu chcesz zachowac wstrzemięźliwość? To zle robi plemnikom wiesz? Najlepiej w miare mozliwosci regularnie współzyc[emoji173]

Ja chyba juz w zadne objawy nie jestem w stanie uwierzyć. Za dużo ich mialam podczas tych wszystkich cykli.
Mnie chyba przekonaja tylko 2 grube kreski na tescie i pozytywna beta- ale tu tez nawet jak zobacze to nie uwierze od razu. Bo dla mnie to takie jakies nierealnie uczucie jest ze moze sie udac.

Mam to samo takie zwątpienie, że masakra. Mam namiar na fajnego gin od koleżanki ale już chyba tak tym jestem zmęczona, że nawet mi się już po lekarzach nie chce chodzić
Ja tez juz wierze coraz mniej w to ze bede mamą... Jeszcze bym zawału czasem ze zdziwienia dostala jakbym II zobaczyła ;-)

A czemu chcesz zachowac wstrzemięźliwość? To zle robi plemnikom wiesz? Najlepiej w miare mozliwosci regularnie współzyc[emoji173]
Też byłam tego zdania ale znajomi nam polecili żeby po takiej przerwie spróbować się ❤️ bo oni mieli też mega problemy i w koncu zrobili długa przerwę, po niej jak się ❤️ to zaszli. Już na tyle sposobów próbowaliśmy i tyle czasu, że ten jeden cykl poświęce na taki test. Zamówiłam właśnie ta pregne na Gemini za 30 zł zobaczymy czy coś zadziala

reklama
Ale ja to mialam juz zanim zaczelam brac Euthyrox. Teraz będę sie obserwowac w jakich sytuacjach bedzie mi ten puls tak sie podnosil, co wtedy robilam, co myslalam itp. No i zobaczymy co lekarz mi powie na wizycie.
Ja znam dwie osoby co maja takie kolotanie serca szybsze,kolezanka miala isc na jakas operacje bo niby lepiej mialo byc,tez jej zaczynalo pikac szybciutko bez powodu,ale sie wystraszyla i dostala jakies tabletki i dalej zyje juz wiele lat,bez problemow.Kolega mowi ze lezy i nagle bez powodu serce zaczyna mu bardzo szybko bic robi mu sie slabo i po paru minutach przechodzi.nic z tym nie robil,nie byl u lekarza.Dodam ze on duzo na silownie chodzil i zmienil diete na taka mega zdrowa.

Do góry