reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No to masz diagnozę. Ostatnio byłam u lekarza i mówiłam że mam wysoki puls. Pierwsze jego pytanie było czy wypijam 3l wody. Tylko ja dużo piję akurat. Cała butelkę wody mineralnej + herbaty i soki
Ja litra nie moge wypic a co mowiac o 3 litrach[emoji33] jezusie. Mi robi sie niedobrze gdy pije duzo zwyklej wody[emoji15]

reklama
Ja litra nie moge wypic a co mowiac o 3 litrach[emoji33] jezusie. Mi robi sie niedobrze gdy pije duzo zwyklej wody[emoji15]
Ja też nigdy za woda nie przepadalam, w sumie do tej pory tak mam ale pije bo wiem że trzeba. Przechodzę koło butelki to dwa lyki i tak ciągle i zawsze cała butelka pójdzie. Może małymi kroczkami i też się przekonasz :)

Dziewczyny o czym swiadczy wysoki puls??
Bo czasami nie robie nic, leżę, siedzę i zaczyna mi mocno bić serce. Mierze ciśnienie i praktycznie za kazdym razem mam za wysoki puls[emoji17] teraz nawet ponad 100...moze ja jakies proszki powinnam brac?
W środę mam kardiologa to mu powiem o tym. Zobacz załącznik 923532
Ja tez mam czasem taki... w sumie od liceum mi sie tak zdarza

Ja też za wodą nie przepadam, więc nalewam sobie troszkę soku na dno szklanki. Tak żeby ta woda miała nieco smaku. Na mnie działa i mogę to pic i pić, może tak spróbuj?

Sorrki ze sie nie odzywam ale tak jakoś... wy o świętach a ja bym chciala poprostu zeby na te święta byli wszyscy razem. Moj tata w tym tyg pojdzie do szpitala i oby wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
Dobrze ze spojrzalam w kalendarz bo mam jutro wizyte u gina i o niej zapomniałam[emoji23]

Apropo wizyt u lekarzy. We wrzesniu bylam u dermatologa na kontrole znamion. I kazala mi przyjsc za 3 miesiace, czyli gdzies teraz. No i zeby sie zapisac teraz do dermatologa znowu musze isc do rodzinnego po skierowanie czy wystarczy to skierowanie ktore dostalam we wrzesniu i ono powinno byc w mojej karcie?

Sorrki ze sie nie odzywam ale tak jakoś... wy o świętach a ja bym chciala poprostu zeby na te święta byli wszyscy razem. Moj tata w tym tyg pojdzie do szpitala i oby wszystko było ok.
Tez bym tak chciała...aby spedzic święta z moim dzieciątkiem, aby dziadek żył bo bez Niego to juz nie te same Święta. Ale niestety tak sie nie da.
No niestety ale Święta i Zaduszki to taki czas gdzie najbardziej Nam brakuje Naszych bliskich którzy juz odeszli[emoji120]

reklama
Dobrze ze spojrzalam w kalendarz bo mam jutro wizyte u gina i o niej zapomniałam[emoji23]

Apropo wizyt u lekarzy. We wrzesniu bylam u dermatologa na kontrole znamion. I kazala mi przyjsc za 3 miesiace, czyli gdzies teraz. No i zeby sie zapisac teraz do dermatologa znowu musze isc do rodzinnego po skierowanie czy wystarczy to skierowanie ktore dostalam we wrzesniu i ono powinno byc w mojej karcie?
Jedno skierowanie wystarczy

Do góry