reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mnie już dziś cycki nie bolą, robiłam test oczywiście biel bieli. Czekam zatem na @. Zamiast fasolki w tym miesiącu dostałam zapalenia gardła :( Mam pytanko do dziewczyn, które się starają już długo. czy robiłyście/ robicie sobie monitoring cyklu ?
Tak, robilam. I to kilka razy.

reklama
Mnie już dziś cycki nie bolą, robiłam test oczywiście biel bieli. Czekam zatem na @. Zamiast fasolki w tym miesiącu dostałam zapalenia gardła :( Mam pytanko do dziewczyn, które się starają już długo. czy robiłyście/ robicie sobie monitoring cyklu ?
Ja wlasnie zamierzam w najblizszym cyklu

Ja bylam na potwierdzeniu owulacji. I mi gin mówił ze u mnie owulacje sa, ze to z mężem jest problem a nie ze mną.
Ale kurcze no nie wiem sama...w tym cyklu planuje zbadac progesteron 7dpo i zobaczymy.

Dziewczyny ktore uzywaja zelu concive plus,kiedy go uzywacie?bo mysle nad takim ze sa trzy dawki w dozownikach,ale jest drogi.I nie wiem czy sie uzywa zawsze przed plodnymi czy tylko w okolicy jak jest juz owu?kiedy ile i jak go uzywacie??

Dziewczyny ktore uzywaja zelu concive plus,kiedy go uzywacie?bo mysle nad takim ze sa trzy dawki w dozownikach,ale jest drogi.I nie wiem czy sie uzywa zawsze przed plodnymi czy tylko w okolicy jak jest juz owu?kiedy ile i jak go uzywacie??
Ja w poprzedniej ciazy zaszlam w cyklu właśnie z żelem i użyłam go dwa razy właśnie wtedy kiedy owulacja niby miała być. Natomiast teraz żel używam od 2 cyklu i nie dziala ;P co za los...

reklama
Ja w poprzedniej ciazy zaszlam w cyklu właśnie z żelem i użyłam go dwa razy właśnie wtedy kiedy owulacja niby miała być. Natomiast teraz żel używam od 2 cyklu i nie dziala ;P co za los...
Czyli przed testem owu,ale jak juz wiesz ze bedzie?co dwa dni?nie wiem czy kupic taki w tubie czy z aplikatorem bo ktos pisal ze sie ciezko dozuje

Do góry