reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam taka sytuacje podobna w pracy,koles anglik ma polke za zone tu w uk.3 dzieci (kazde ma innego ojca,najmlodsze jest mojego kolegi)odnowili jej paszport i zaczela latac do polski,non stop i zaczela gadac jak bardzo chce wrocic itp Moj kolega kocha ja strasznie.Po roku okazalo sie po jego wielkich podejrzeniach ze ona odnowila przez fb stara znajomosc z podstawowki w pl.Koles z polski zakochany w niej od zawsze zaczal jej macic w glowie.tak namacil ze mu ulegla.Moj kumpel przezywal tu katusze,za kazdym razem jak ona w pl byla,bo glupek chcial jej ufac i nie chcial ograniczac.Raz po imprezie upila sie on wzial jej telefon i zobaczyl cale milosne konwersacje z polskim kolesiem;( zalamal sie...ale mimo to jej wybaczyl!!i on walczy o to malzenstwo,a ona mu mowi ze on ja ogranicza i kontroluje,paranoja,glupia pipa.sorry ze dlugi wpis,ale on tak cierpi i wie jaki glupek jest z niego i dalej w to brnie...
No wlasnie tego sie boje na przykladzie Twojego kolegi ze moj brat bedzie cierpial przez ta dziewczynę i tą całą sytuację[emoji19]

reklama
No wlasnie tego sie boje na przykladzie Twojego kolegi ze moj brat bedzie cierpial przez ta dziewczynę i tą całą sytuację[emoji19]
Ja mysle ze oni juz maja milosny trojkat i maz zaczyna fixowac tak jak moj kumpel,a ona sie moze zakochala w twoim bracie ze wzajemnoscia.W kazdym razie nikomu ta sytuacja na dobre nie wyjdzie jak beda w to dalej brnac,ale znajac zycie beda brnac,bo kobietu zdradzaja bardziej emocjonalnie niz fizycznie,i w jej glowie twoj brat jest juz rycerz na bialym koniu co pomoze jej odejsc od okropnego meza.

Musze sie Was poradzic. Jakis czas temu wstawiłam zdjecie tatuazu mojego mlodszego brata. Mial tam jakis cytat o miłości. Juz wtedy wiedzialam ze cos jest na rzeczy, ze ma chyba jakaś panne. Bo on zawsze uwazal takie rzeczy jako pedalskie. A teraz niespodzianka, sam sobie taki "pedalski" tatuaż sprawil...przejrzalam Jego profil na fb, no i widziałam ze lajkuje jedną i tą samą dziewczynę. Ustawiają razem sobie na fb jakies milosne cytaty, oznaczaja sie wzajemnie itp. No i ok 2 tygodni temu ta Jego panienka od lajkow zaprosiła mnie do znajomych i mi napisała na fb czy mogę jej pomóc wybrać dla mojego brata prezent na Mikołaja, bo Go dłużej znam, wiem co lubi bla bla bla. No ok. Pomogłam. Kilka dni temu ta laska dodala zdjęcie z dzieckiem...z jej dzieckiem. Dopiero wtedy weszlam na jej profil i dokladnie go przejrzałam. I doznałam szoku. Ona ma 4 letniego synka, ale to nie było szokiem. Ona ma też męża! Sama nie ma na fb ustawionego statusu, ale jak weszłam na profil jej męża to zobaczyłam ze On ma taki status z Nią! Ze są małżeństwem! Od 4 lat! Ma z Nią zdjęcia z sierpnia tego roku z ich 4 rocznicy ślubu! No w szoku byłam! Napisałam mojemu bratu o co chodzi. Zapytalam się czy ta Jego dziewczyna ma dziecko i męża. To nic mi nie odpisał. Później dzwonilam, nie odebrał. On nie mieszka z Nami. W maju sie wyprowadzil nad morze. Wiec nie mam jak z Nim realnie pogadać. Boje się żeby się w coś nie wpakował![emoji33] i nie wiem co z tym zrobić...myślę aby napisać do tej dziewczyny jak to jest miedzy Nimi?? Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mój brat dla mnie to jeszcze taki chodzący dzieciak pomimo ze ma 23 lata.
No nie wiem co z tym zrobić[emoji19]
Ja rozumiem ze sie martwisz i chcesz dla brata jak najlepiej. Ale moim zdaniem skoro jest dorosły to nikt nie powinien mieszać sie w jego życie. Nawet jeśli cos go łączy z tą kobieta, nawet jesli za jakis czas bedzie żałował to jego zycie i jego sprawy i decyzje.
Moze za niedlugo sam bedzie chcial z Tobą o tym porozmawiać. Poki co nie pytaj, nie naciskaj bo to nic pewnie nie da.

Dziewczyny czy sie pisze "dostalam okresu" czy "dostalam okres"??
Tylko i wyłącznie dostalam okres. Okresu to co najwyzej nie ma, albo mozna się okresu spodziewać. Ale dostaje się okres.

Własnie strasznie czesto slyszę i czytam jak kobiety i mlode dziewczyny mówią, że dostały okresu[emoji849] i zastanawiam sie skąd to sie bierze.

Tylko i wyłącznie dostalam okres. Okresu to co najwyzej nie ma, albo mozna się okresu spodziewać. Ale dostaje się okres.

Własnie strasznie czesto slyszę i czytam jak kobiety i mlode dziewczyny mówią, że dostały okresu[emoji849] i zastanawiam sie skąd to sie bierze.
Nie każdy zawraca uwagę na deklinację [emoji1] mój profesor na studiach mówił zawsze, że ludzie mówią tak, jak im pasuje, a nie tak jak się powinno.

Uff no dobrze myslalam ze ja cos zle pisze,bo ja pisze z"dostalam okres" ale jak czytam gdzies na czatach,ze "odstalam okresu" to mnie oczy zaczynaja szczypac;)

reklama
Mnie już dziś cycki nie bolą, robiłam test oczywiście biel bieli. Czekam zatem na @. Zamiast fasolki w tym miesiącu dostałam zapalenia gardła :( Mam pytanko do dziewczyn, które się starają już długo. czy robiłyście/ robicie sobie monitoring cyklu ?

Do góry