reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny, nie zaglądałam tu jakieś dwa tygodnie i ciężko nadrobić. Czy są jakieś nowe II kreseczki? Czy któraś testuje na dniach? U mnie dziś 27dc, jutro lub w piątek powinna przyjść @. Testów nie robię, chyba, że do soboty @ nie przyjdzie. Ten cały cykl jakoś tak na luzie traktuję, nawet boboseksy bez spiny, że musi być i całkiem mi się to podoba :-)

Fajnie, że za darmo! Ja dzisiaj dwie ósemki to 300zł zapłacę wrr
Ale wiesz jak u mnie to wyglądało :p jest taki szpital gdzie szkoła się studenci ostatniego roku studiów i oni pod okiem doświadczonych lekarzy wyrywają :p pierwsza ósemka poszła bez problemu druga ósemka dorwała mnie jakaś dziewczyna która nie mogła się tam dostać no wiadomo to na samym końcu więc przyszedł doktorek i mi wyrwał w 5 sekund newt nie poczułam ale na dolne musiałam mieć zabieg i jeden miałam umówiony no to już lekarz z pielęgniarkami bo to z rozcięciem dziasla. No i drugą miała być tak samo tylko musiałam tam iść najpierw i się zapisać i czekać miesiac no i poszłam tam a jeden stwierdził że to bez zabiegu się da usunąć a zajmę miejsce tym którzy potrzebują zabieg i czy chce go mogą to teraz zrobić.. no to ja mówię skoro czekałam tyle w kolejce to niech rwa. No i się pomylili i ulamali mi wyrywając i przez kolejne 2h szukali tej resztki wokół mnie było 2 lekarzy z 3 pielęgniarki i milion stażystów :p pomijając że ten ostatni zabieg mnie bolał mocno przez to że grzebali tam 2h i znieczulenie w trakcie puściło to jestem zadowolona że nie zapłaciłam za żadne wyrywanie ;P ale ze mnie już taki hardkor jest ;P

Ja się właśnie zorientowałam ile kosztuje monitoring cyklu.. napisałam z ciekawości do mojego starego ginekologa. 3 spotkania 150zl jak na Warszawę to dobra cena..
Robię sobie alternatywę w przód czuję się wtedy pewniejsza że będę działać a nie czekać z założonymi rękami i mi tak jakoś lżej jak mam plan :)
Cześć mam pytanko, gdzie jest taka cena za monitoring? Jeśli 150 za całość to bardzo mało. Też myślę, że jak do końca roku się nie uda, żeby w styczniu zrobić, a że mieszkam pod Warszawą, chętnie bym skorzystała :-)

Ale wiesz jak u mnie to wyglądało [emoji14] jest taki szpital gdzie szkoła się studenci ostatniego roku studiów i oni pod okiem doświadczonych lekarzy wyrywają [emoji14] pierwsza ósemka poszła bez problemu druga ósemka dorwała mnie jakaś dziewczyna która nie mogła się tam dostać no wiadomo to na samym końcu więc przyszedł doktorek i mi wyrwał w 5 sekund newt nie poczułam ale na dolne musiałam mieć zabieg i jeden miałam umówiony no to już lekarz z pielęgniarkami bo to z rozcięciem dziasla. No i drugą miała być tak samo tylko musiałam tam iść najpierw i się zapisać i czekać miesiac no i poszłam tam a jeden stwierdził że to bez zabiegu się da usunąć a zajmę miejsce tym którzy potrzebują zabieg i czy chce go mogą to teraz zrobić.. no to ja mówię skoro czekałam tyle w kolejce to niech rwa. No i się pomylili i ulamali mi wyrywając i przez kolejne 2h szukali tej resztki wokół mnie było 2 lekarzy z 3 pielęgniarki i milion stażystów [emoji14] pomijając że ten ostatni zabieg mnie bolał mocno przez to że grzebali tam 2h i znieczulenie w trakcie puściło to jestem zadowolona że nie zapłaciłam za żadne wyrywanie ;P ale ze mnie już taki hardkor jest ;P
Boze[emoji15]
Moj maz wlasnie chodzi do mlodego doktorka który ma praktyke lekarska, jeszcze sie uczy i jest zadowolony z Niego.

Ale wiesz jak u mnie to wyglądało [emoji14] jest taki szpital gdzie szkoła się studenci ostatniego roku studiów i oni pod okiem doświadczonych lekarzy wyrywają [emoji14] pierwsza ósemka poszła bez problemu druga ósemka dorwała mnie jakaś dziewczyna która nie mogła się tam dostać no wiadomo to na samym końcu więc przyszedł doktorek i mi wyrwał w 5 sekund newt nie poczułam ale na dolne musiałam mieć zabieg i jeden miałam umówiony no to już lekarz z pielęgniarkami bo to z rozcięciem dziasla. No i drugą miała być tak samo tylko musiałam tam iść najpierw i się zapisać i czekać miesiac no i poszłam tam a jeden stwierdził że to bez zabiegu się da usunąć a zajmę miejsce tym którzy potrzebują zabieg i czy chce go mogą to teraz zrobić.. no to ja mówię skoro czekałam tyle w kolejce to niech rwa. No i się pomylili i ulamali mi wyrywając i przez kolejne 2h szukali tej resztki wokół mnie było 2 lekarzy z 3 pielęgniarki i milion stażystów [emoji14] pomijając że ten ostatni zabieg mnie bolał mocno przez to że grzebali tam 2h i znieczulenie w trakcie puściło to jestem zadowolona że nie zapłaciłam za żadne wyrywanie ;P ale ze mnie już taki hardkor jest ;P
Hahaha brzmi jak scena z horroru [emoji23] byłaś formą nauki dla studentów [emoji16] w końcu jakoś muszą się nauczyć, gdybym miała taką możliwość to też bym skorzystała, ale u mnie ósemki nie robią na nfz

reklama
Idziemy prawie równo:) ja 18 kiedy masz termin @ bo nie pamietam. Ja ma 24 w sobotę a dziś wyniki odbieram ale jestem ciekawa co tam wyszło;-) ;) miłego dnia
Trzymam kciuki za wynik bety.. Oby tylko do 14 [emoji110]
Ja za 1.5h godziny mam pierwszy skan zeby zobaczyc cz jakies pecherzyki sie zrobily!!jestem zestresowana czy cos tam jest,bo nic mnie nie boli ani nie kluje jakby nie dzialalo
Nie masz co się martwić, pęcherzyk zawsze jakiś będzie. Najważniejsze żeby był dominujący potem pękł i była owu [emoji4]
Fajnie, że za darmo! Ja dzisiaj dwie ósemki to 300zł zapłacę wrr
No to w sumie nie tak źle prywatnie. U nas płaci się 150 zł za każdy wykonany zabieg.. Ja tyle płaciłam za czyszczenie i ściąganie kamienia z zębów.. Za dół osobno 150 zł i za górę 150 zł
Spróbuję wyblagac o cos na 100%[emoji4]
Obyś sobie wszystko pomyślnie załatwiła [emoji4]

Do góry