1
185097
Gość
Chipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowacno juz mam plan chipsy i ksiazka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowacno juz mam plan chipsy i ksiazka
ja tez.....nawet teraz;/ aaaale rzadko staram sie jesc.....a ze juz dawno nie jadlam to se pozwoleChipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowac
Ja pracuje właśnie w takim sklepie, u mnie szefowa też pójdzie do pracy , tylko ona ma 3 sklepy i musi się roztroić [emoji12] [emoji6]A my mamy swój własny sklep spożywczy wiec niedziela i poniedziałek pracujemy po 10 h z mężem [emoji14] oo i takie wolne hahha
Koncert jutro w niedzielę mój M do pracy więc leniuchuje a w pon jak pogoda dopisze wycieczka na motoDziewczyny jakie plany na jutro ?
W sumie na weekend ? [emoji1]
Ja planuję w niedzielę upiec pizzę dawno już nie robiłam.Mnie jeszcze czeka 2 h w pracy,wywiadowka w szkole i weekend i pizzaaaa
Tak! Mój plan to spać i wreszcie wyzdrowiec.Najlepszy plan: BRAK PLANÓW
Uh, uwielbiam chipsy mój tyłek niestety też więc staram się ograniczyć, ale na jutro wieczór już mam paczkęChipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowac
Oj widać widac [emoji173][emoji173]Tutaj chyba lepiej widać Zobacz załącznik 915019
Oj, zazdroszczę! Moj M ma nowy motor a ja nawet nie mogę spróbowaćKoncert jutro w niedzielę mój M do pracy więc leniuchuje a w pon jak pogoda dopisze wycieczka na moto
Też nie wierzyłam, że plemniki mogą dłużej przeżyć, do czasu, kiedy koleżanka zaszła w ciążę mając owulację 10 dni po seksie. Ale zgodnie uznałyśmy, że widocznie jej mąż ma zdeterminowane terminatory, z misją prokreacji mimo wszystkoWedług mnie to 3 dni to już słabo z wytrzymaniem max 2 dni chyba że ktoś nie wiem jakie ma tę plemniki w zbroje uzbrojone ;P
Ja też. Najgorsze, że mi do chipsów zawsze pasuje albo piwo, albo cola- nic innego. Taki kombajn śmierciChipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowac
To właśnie będzie chyba jedyna rzecz z której będzie mi ciężko zrezygnować jak już uda mi się z fasolkąOj, zazdroszczę! Moj M ma nowy motor a ja nawet nie mogę spróbować