oby!Już nie taki chłopak. Znajomy po 40-stce jest.. Ma tylko mame i siostre. Tą rodzinę już dużo spotkało.. Ale mam nadzieję, że jednak skończy się szczęśliwie
reklama
Najlepszy plan: BRAK PLANÓWDziewczyny jakie plany na jutro ?
W sumie na weekend ? [emoji1]
martoosia04
Fanka BB :)
U mnie dziś tania pomidorowa z resztek. [emoji23][emoji23][emoji23]
mąż na poligonie wiec nie mam zadnych planow;p obijanie sieDziewczyny jakie plany na jutro ?
W sumie na weekend ? [emoji1]
buterrfly
Też dobrze [emoji23]Najlepszy plan: BRAK PLANÓW
Uuu zjadłabym, ja miałam bitki.. Ale mi się przypomniało jak ciotka gotowała zupe przegląd tygodnia blee [emoji23] [emoji12] wszystko tam było co niezjedli , nigdy u niej przez to nie jadłam fuu[emoji23] [emoji23]U mnie dziś tania pomidorowa z resztek. [emoji23][emoji23][emoji23]
buterrfly
Zawsze możesz zrobić coś dla siebie [emoji5] Dobre jedzonko i film lub książka [emoji7]mąż na poligonie wiec nie mam zadnych planow;p obijanie sie
1
185097
Gość
Jako dziecko mialam swoj sklep spożywczy! Sprzedawalam babki z piasku, kamyki jako cukierki i wiele innych rzeczy[emoji13] [emoji5] interes sie kręcił[emoji13]A my mamy swój własny sklep spożywczy wiec niedziela i poniedziałek pracujemy po 10 h z mężem [emoji14] oo i takie wolne hahha
reklama
no juz mam plan chipsy i ksiazkaZawsze możesz zrobić coś dla siebie [emoji5] Dobre jedzonko i film lub książka [emoji7]