reklama
Loli05
Fanka BB :)
W sensie ze o dipach do czipsowNie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym![]()
Genadia
Haha o tym też ale w drugiej kolejnościW sensie ze o dipach do czipsow![]()
1
185097
Gość
Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Bunia1992
Ja tak samo .. i to każde [emoji14]Chipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowac
Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorącoNie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym![]()
Też mam hihiWłaśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
buterrfly
Z tamtąd to wszystkiego się dowiesz .. Ale chociaż jakiś fajny ?Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Bo u Nas to tylko same super Kobietki [emoji7] [emoji4] Małe grono , ale jakie fajne haha ^^Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco![]()
![]()
Też mam hihi
Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
Ale mi zrobiłyście ochotę, ja chyba na wieczór zabiorę ze sobą chipsy paprykowe inne mi się już przejadły ,a dupa rośnie hehe [emoji23] [emoji23]
Genadia
Mam dziś jeszcze sporo do zrobienia ale mam nadzieję, że pp powrocie do domu będę jeszcze na siłachUuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco![]()
![]()
Też mam hihi
A jeśli masz na myśli drugi wątek staraczkowy to sama nie wiem co o tym myśleć. Jeśli jednak to nie były kłamstwa to aż strach pomyśleć jak ta dziewczyna to zniesie...
reklama
martoosia04
Fromage mniam mniam
Chciałabym mieć taką przemianę materii żeby jeść bez ograniczeń![]()
![]()
Największym marzenie kobiet - jeść i nie tyć!