reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym ;)

Nie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym ;)
Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco :D :D :D

Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Też mam hihi

Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!

Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Z tamtąd to wszystkiego się dowiesz .. Ale chociaż jakiś fajny ?

Też mam hihi

Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
Bo u Nas to tylko same super Kobietki [emoji7] [emoji4] Małe grono , ale jakie fajne haha ^^

Ale mi zrobiłyście ochotę, ja chyba na wieczór zabiorę ze sobą chipsy paprykowe inne mi się już przejadły ,a dupa rośnie hehe [emoji23] [emoji23]

Też mam hihi

Mam dziś jeszcze sporo do zrobienia ale mam nadzieję, że pp powrocie do domu będę jeszcze na siłach :D

A jeśli masz na myśli drugi wątek staraczkowy to sama nie wiem co o tym myśleć. Jeśli jednak to nie były kłamstwa to aż strach pomyśleć jak ta dziewczyna to zniesie...

reklama
Do góry