reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym ;)

Nie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym ;)
Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco :D :D :D

Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Też mam hihi

Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!

Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Z tamtąd to wszystkiego się dowiesz .. Ale chociaż jakiś fajny ?

Też mam hihi

Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
Bo u Nas to tylko same super Kobietki [emoji7] [emoji4] Małe grono , ale jakie fajne haha ^^

Ale mi zrobiłyście ochotę, ja chyba na wieczór zabiorę ze sobą chipsy paprykowe inne mi się już przejadły ,a dupa rośnie hehe [emoji23] [emoji23]

Też mam hihi

Mam dziś jeszcze sporo do zrobienia ale mam nadzieję, że pp powrocie do domu będę jeszcze na siłach :D

A jeśli masz na myśli drugi wątek staraczkowy to sama nie wiem co o tym myśleć. Jeśli jednak to nie były kłamstwa to aż strach pomyśleć jak ta dziewczyna to zniesie...

reklama
Do góry