reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Właśnie czytałam opinie o inozytolu podobno przywraca owulacje Już po 3 miesiącach ;) a pijesz jedną czy dwie Saszetki ? Mi Pani endokrynolog kazała pic jedna ale czytałam ze dziewczyny piją 2 dziennie.
Ja pije jedną dziennie, dwóch bym nie chciała pić bo on najtańszy nie jest, a teraz jeszcze mi poleciła acertin dla męża a on koło stówy kosztuje, także ta suplementacja trochę kosztuje :p

reklama
Właśnie czytałam opinie o inozytolu podobno przywraca owulacje Już po 3 miesiącach ;) a pijesz jedną czy dwie Saszetki ? Mi Pani endokrynolog kazała pic jedna ale czytałam ze dziewczyny piją 2 dziennie.
Lepiej pij jedną jak Ci lekarz tak zaleciła. Czasem z witaminami - suplementami można przesadzić

Pije jedna :) na własna rękę łykam wiesiołek on nie nie zaszkodzi jak skończy mi się miesiączka będę robiła testy owulacyjne. To moja pierwsza miesiączka z takim naprawdę solidnym leczeniem wiec może zauważę efekty. pani ginekolog skierowała mojego faceta do androloga mamy tez zrobić badanie nasienia trochę się martwię bo on pije piwo codziennie. Oczywiście mówi ze nikt nie ma takich plemniorów jak on... ale różnie może być.

reklama
U mnie duze tez prawdopodobieństwo bliźniaków bo w rodzinie mam dużo i teraz wypada na mnie co pokolenie ale zobaczymy co ten los sprawi :p
Fajnie. U mnie w rodzinie tylko jedne bliźniaki i niestety nie pada na mnie, ale już któryś raz mam 2 pęcherzyki więc nadzieja jest zawsze :)

Ja to bym się przebrała za test ciążowy ... z jedną kreską :D :p wszystkie by uciekały :p

(od razu przepraszam za głupi żart :p )
Moja chora wyobraźnia zadziałała i się ubawiłam :D głupie żarty są spoko, jakbyśmy wszystko tak na serio brały to byśmy się spotykały w psychiatryku ;)

Wszyscy robią dzidziusia:-D
Ja jestem w pracy :( :( :(

Do góry