martoosia04
Fanka BB :)
Ja mam wlasnie taki przezroczysty, ciut ciągnący ale jeszcze nie jakoś super. Ale testy owu jeszcze nie są super mocne. Rano wygladal na taki w którym druga kreska była taka jakby równa ale chyba to jeszcze nie to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie takCześć dziewczyny od wczoraj ale duzo napisalyscie nie dam rady czytać wszystkiego do tyłu mój okres byl bardzo skapy ale byl mozna powiedziec ze 3dni trwał obecnie mam 6dc zrobilam test owulacyjny i wyszła mi taka kreska testowa...czy to oznacza ze owulacja sie zbliża??? Tak szybko???
Oki moze tym razem sie uda...Jak dla mnie tak
3mam kciukiOki moze tym razem sie uda...
Też piję ten miositogyn gt. Poleciła mi go gin w kwietniu na wizycie i wtedy prawdopodobnie nie miałam owulacji, dwa tygtemu byłam na kontroli i akurat trafiliśmy w terminie owu bo było to ciałko żółte, także może coś ten miositogyn działaWcześniej jakoś się nie spinalismy wiedzieliśmy ze chcemy ale podchodziliśmy się tego półserio. Zmartwiłam się w styczniu kiedy Ginekolog powiedziała mi ze moja owulacja raczej nieistnieje :/ w tym czasie mojemu bratu urodziła się córeczka ipraktycznie wszystkie moje koleżanki są w ciąży na dodatek mój facet coraz częściej mówił ze chciałby już być tata. Zrobiłam badania w lux medzie, tsh prawie 5 wiec zbijam pokładam tez nadzieje w tym miositgynie czytałam dobre opinie. Wymarzyłam sobie dzidziusia na Boże Narodzenie. Ale jednak nic z tego :/
Czyli pijesz go już od kwietnia ?Też piję ten miositogyn gt. Poleciła mi go gin w kwietniu na wizycie i wtedy prawdopodobnie nie miałam owulacji, dwa tygtemu byłam na kontroli i akurat trafiliśmy w terminie owu bo było to ciałko żółte, także może coś ten miositogyn działa
Tak takCzyli pijesz go już od kwietnia ?
No dokladnie,dlatego tak sie nie spinalismy z drugim a tu taki psikus heheA no tak.. od razu jest myśl, że jak za 1 razem zaskoczyło od razu to 2 razem też tak powinno być a tu natura zmieniła zdanie