Martkaaa5
Fanka BB :)
Nie nie nie zgadzam się nie tak ma byćNo i plamienie... [emoji849] śluz z brązem. Idzie @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie nie zgadzam się nie tak ma byćNo i plamienie... [emoji849] śluz z brązem. Idzie @.
O żadnym okresie nie chce słyszeć maja być II kreski mnie w pierwszej ciąży też bolał i zwracałam do 6 Mc teraz mamy jeszcze z partnerem konflikt serologiczny i pierwszej młodości też nie jestem i trochę się boję ale to dopiero początek początków wszystko może się zdarzyć jeszczeMnie w 1 ciąży też często bolał brzuch jak na okres ale dopiero później zaczął i czasami tak mocno dawał o sobie znać że się bałam ale lekarz kazał mi wtedy brać nospe. Trzymam kciuki żeby kreska była coraz mocniejsza ja coś czuję że nie dołączę do Ciebie bo coś mnie podbrzusze pobolewa i czuję się jakoś jak na okres.
Też bym nie chciała słyszeć ale żeby to było takie proste ;P a pierwszy syn też miał inną grupę krwi niż Ty? Bo wydaje mi się że syn z innym partnerem ? Jeśli syn ma ta samą grupę to nie masz co się martwic o konflikt on się wytwarza po porodzie a poza tym nawet jakbyś miała przy synu to po tylu latach już nie masz przeciwciał które by mogły zagrażać fasolce. Ja też mam konflikt syna mam z inną grupą i to ja mogę się bardziej martwić niby dostałam ten zastrzyk ale jakoś mnie to nie przekonuje. Co Ty mi tu o wieku piszesz ;P zobacz jak szybko dwie kreski zobaczyłaś za 3 cyklem ?O żadnym okresie nie chce słyszeć maja być II kreski mnie w pierwszej ciąży też bolał i zwracałam do 6 Mc teraz mamy jeszcze z partnerem konflikt serologiczny i pierwszej młodości też nie jestem i trochę się boję ale to dopiero początek początków wszystko może się zdarzyć jeszcze
Jak jesteś w ciąży to ciąża Cię sama naoliwi ;pA jeszcze mi powiedzcie olej z wiesiołka mam zacząć brać spowrotem czy już sobie odpuścić ?
No to czego Ty się boisz jak pierwszy ma też grupę minusowa to nie masz w sobie żadnych przeciwciałZa 4 cyklem się udało mam nadzieję a ojciec mojego syna też miał minusową grupę krwi i wtedy Konfliktu nie było jestem dobrej myśli co ma być to będzie tylko chyba szybko udam się ma L4 bo pracy to nie mam lekkiej
Nie nie nie..nie bierz już..A jeszcze mi powiedzcie olej z wiesiołka mam zacząć brać spowrotem czy już sobie odpuścić ?
Jeśli dalej się starasz, bierz kochana od @ do owu.A jeszcze mi powiedzcie olej z wiesiołka mam zacząć brać spowrotem czy już sobie odpuścić ?
No niestety, nic na to nie poradzimy :/Nie nie nie zgadzam się nie tak ma być