reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Gin kazał przyjść w czwartek, ale dziś byłam z córką u pediatry i kolejną wizytę mamy wyznaczoną na czwartek ;( nie wiem jak to pogodzę. Jak nic nie wymyślę, to moją wizytę będę musiała przełożyć na poniedziałek...

Ja zrobiłam test 5 dni przed @ i była biel dzisiaj rano testowałam dzień po terminie @ i wyszedł cień cienia brzuch mnie zaczął znowu boleć jak na @ także nie wiem co z tego wyjdzie poczekam kilka dni jak @ nie przyjdzie powtórzę test 30 go mam lekarza może coś powie
Bólem jak na okres to sie nie martw bo tak jest nawet do 3 miesiąca przychodzą takie momety ze czujesz jak bys miala dostać mialam tak przy dwóch ciazach. Odpoczywaj tylko.

Smutno... liczyłam, że w tym cyklu zobaczymy II kreski u Ciebie. [emoji53]

Ech też na to liczyłam. Myślałam, że może trafimy w ten złoty strzał. Owufriend pokazało, że kochaliśmy się idealnie w owu. Więc nie rozumiem. [emoji849] sądzę, że czas wysłać M. na badanie nasienia. Bo tyle trafiania w okolicy owu i w owu i nic. [emoji849]

Ech też na to liczyłam. Myślałam, że może trafimy w ten złoty strzał. Owufriend pokazało, że kochaliśmy się idealnie w owu. Więc nie rozumiem. [emoji849] sądzę, że czas wysłać M. na badanie nasienia. Bo tyle trafiania w okolicy owu i w owu i nic. [emoji849]
Przykro mi, trzymaj się.
Wysyłaj małżonka na badanie żeby w razie czego jak najszybciej wdrożyć suple na poprawę jakości

reklama
Ja zrobiłam test 5 dni przed @ i była biel dzisiaj rano testowałam dzień po terminie @ i wyszedł cień cienia brzuch mnie zaczął znowu boleć jak na @ także nie wiem co z tego wyjdzie poczekam kilka dni jak @ nie przyjdzie powtórzę test 30 go mam lekarza może coś powie
Mnie w 1 ciąży też często bolał brzuch jak na okres ale dopiero później zaczął i czasami tak mocno dawał o sobie znać że się bałam ale lekarz kazał mi wtedy brać nospe. Trzymam kciuki żeby kreska była coraz mocniejsza ja coś czuję że nie dołączę do Ciebie bo coś mnie podbrzusze pobolewa i czuję się jakoś jak na okres.

Do góry