martoosia04
Fanka BB :)
No to ja jutro rozpoczne dobra passę || kresek a @Bunia1992 i @martoosia04 dołączacie do mnie w czwartek
Mam taką nadzieję. Póki co nie czuję się ani na @ ani na ciąże.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja jutro rozpoczne dobra passę || kresek a @Bunia1992 i @martoosia04 dołączacie do mnie w czwartek
Dalej nie ma okresu ? super wiesci ja to na Twoim miejscu już bym test robiła ;P w pierwszej ciąży właśnie zrobiłam w dzień okresu tak koło 17 bo dłużej nie wytrzymałam ;pNo to ja jutro rozpoczne dobra passę || kresek a @Bunia1992 i @martoosia04 dołączacie do mnie w czwartek
Pewnie jakbym miała w domu to bym dawno zrobiła ale jeden zmarnowałam w czwartek moj będzie jechał na siłkę to kupi i rano zatestuje ale też właśnie nie czuje się ani na @ ani na nicDalej nie ma okresu ? super wiesci ja to na Twoim miejscu już bym test robiła ;P w pierwszej ciąży właśnie zrobiłam w dzień okresu tak koło 17 bo dłużej nie wytrzymałam ;p
Ja sie podlacze i tez zatestuje bo okres niedaleko a chce wiedziecz czy mialam implantacje czy moje cialo zwariowalo i mam okres 7 dni za szybkoNo to ja jutro rozpoczne dobra passę || kresek a @Bunia1992 i @martoosia04 dołączacie do mnie w czwartek
Mam taką nadzieję. Póki co nie czuję się ani na @ ani na ciąże.
O,o,o, to! Ja tez sie nie czuje ani tak ani siak.Pewnie jakbym miała w domu to bym dawno zrobiła ale jeden zmarnowałam w czwartek moj będzie jechał na siłkę to kupi i rano zatestuje ale też właśnie nie czuje się ani na @ ani na nic
Będzie dobrze [emoji110] [emoji110]Ja juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Trzymam kciuki. Daj znać co i jakJa juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
KciukiiiiiiJa juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Sikaj jutro z rańcaO,o,o, to! Ja tez sie nie czuje ani tak ani siak.
Okres mial byc wczoraj. Jest cisza. Testy zamowione z allegro kurier dzis przywiozl i co by nie lezaly w takiej kupie 10 sztuk, to se siknelam o 15 i niiiic