Bunia1992
Fanka BB :)
U mnie 2No moze bedzie powtórka hehe a dawno to bylo bo u mnie 5lat temu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 2No moze bedzie powtórka hehe a dawno to bylo bo u mnie 5lat temu...
Zabraniam twojej @ przychodzenia! Aaakysz!Oj brzuch mnie boli mocno na @[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
I ja rowniez mam takie wspomnienie - sylwester 6 lat temu i pierwsza ciazaTeż robiłam w sylwestra rano test i wyszedł mi pozywtyny najlepszy sylwester w moim życiu
Mnie sutki bolaly tylko przy ostatniej ciazy od ok .tygodnia po owulacji. A dlatego sie kapnelam, bo karmilam piersia najmlodszeU mnie 10 i tak mnie dzisiaj dziwnie kłuje raz z lewej raz z prawej strony ani o szyjce ani o śluzie się nie wypowiadam bo kompletnie się nie znam czuje tylko że mi mokro i sutki bolą
Kebab[emoji173][emoji173] ale bym zjadla [emoji173][emoji173][emoji1] ale ja juz po tostach i herbatce z cytrynka [emoji57]Ja czekam na kebaba i będę oglądać serial w garniturach uwielbiam!