reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Na kiedy masz terminOj brzuch mnie boli mocno na @[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Na jutro [emoji45]Na kiedy masz termin
Kaamilaaa
Wiem ze bardzo ciężko... ja mialam takie dni kiedy przychodzila kolejna @ ze siadalam w drugim pokoju wyjmowalam takie male czapeczki i wylam ze nigdy juz nie bedzie mi dane ich założyć maluszkowi...Niby wszystkie to wiemy że trzeba wyluzować i odpuścić troszkę i się uda ale to tak ciężko przychodzi
Tak na to czekałam ze ciagle widzialam same ciezarne i male dzieci, dopóki nie przyszedł czas ze bylam pewna ze i tak sie nam nie uda, ze moze dopiero jak juz zaczniemy diagnostyke i leczenie i wlasnie jak mialo to nastapic to pojawily sie te wyczekane || [emoji6]
Lu_cy
Mnie też dzień przed tak bolało a jednak pykłoNa jutro [emoji45]
Blondi1437
No macie racje ze trzeba wyluzować tylko ze tak trudno to przychodzi. Chyba nie bede miala czasu myśleć dopiero w grudniu bo mam co rok bardzo pracujacy caly grudzień. Moze wtedy sie uda tak jak z moim poprzednim dzieckiem w sylwestra test rano i dwie kreseczki ale sie wtedy cieszylam...
martoosia04
Ja w drugiej ciąży test robiłam 01.11 i pozytyw [emoji23]
reklama
Kaamilaaa
Jak sie zastanowic to wychodzi na to ze ja test teraz robilam dokladnie miesiac pozniej niz w poprzedniej ciazy [emoji14] wtedy robilam pod koniec sierpnia teraz pod koniec września [emoji14]i termin rowno miesiac pozniej niz wczesniej [emoji14] z mlodym na 6.05 teraz 6.06 [emoji14]