reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@Ithi mamuśka, jak tam samopoczucie po pierwszym dniu ciążowym?[emoji1] [emoji1]

Dziewczyny, wciąż nie wiem czy testować jutro.... Ale chyba się skusze, bo jak wyjdzie negatyw to jutro mam wieczorem wolną chatę i chociaż winko na pocieszenie będzie! Trzymajcie kciuki, choć przeczucie negatywa wróciło, więc raczej dupa[emoji45]
Dawaj znać od razu [emoji173]

reklama
@Ithi mamuśka, jak tam samopoczucie po pierwszym dniu ciążowym?[emoji1] [emoji1]

Dziewczyny, wciąż nie wiem czy testować jutro.... Ale chyba się skusze, bo jak wyjdzie negatyw to jutro mam wieczorem wolną chatę i chociaż winko na pocieszenie będzie! Trzymajcie kciuki, choć przeczucie negatywa wróciło, więc raczej dupa[emoji45]
Chyba juz nie ma wyjscia musisz testowac jak nie wlasne to twoje testy poprzezywamy :)

Hej dziewczymy, widzę kolejny pozytywny test | |♥
Gratuluję:tak::tak:

Ja grzecznie czekam na @, niestety wszystko na niego wskazuje - cyce jak balony i jeszcze mi brzuch wzdęło okropnie. Z tymi moimi objawami przed @ nawet nie muszę być w ciąży żeby wyglądać jakbym w niej była XD

Ogólnie ta pogoda mnie nie nastraja na amory, czuję się cała połamana jakby mnie coś brało, najchętniej przesiedziałabym pod kocem cały dzień:crazy:

A no i dostałam te testy owulacyjne, także od nowego cyklu testuję!

Nadrobiłam Was [emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Któraś z Was przed chwila wstawiała wykres temperatur.... jak na moje owu była wczoraj, bo chyba test owu z 08.10 był pozytyw prawda? Ale moze jak sie nie znam. A jak śluz? Idzie w parze z testami?

Nadrobiłam Was [emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Któraś z Was przed chwila wstawiała wykres temperatur.... jak na moje owu była wczoraj, bo chyba test owu z 08.10 był pozytyw prawda? Ale moze jak sie nie znam. A jak śluz? Idzie w parze z testami?
to ja wstawiałam :) też mam cichą nadzieję że wczoraj, może jak jeszcze kilka dni pomierzę to apka wyznaczy
śluz wydaje mi się że był zgodny, ale już sama nie wiem czy to nie sugestia

Ten miesiąc to pod względem temp to jakis koszmar. Testy owu mocne a temp. nie skacze u mnie w ogole.
IMG_2582.JPG

Załączniki

• IMG_2582.JPG
    IMG_2582.JPG
    214 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Do góry