reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ależ ja dalej będę wam towarzyszyć i czekać az dolaczycie do ciężarówek :) uda się niedługo!

Ale to nie jest objaw bezwzględny, mi np cycki tylko trochę dokuczają za to bardzo jajniki. A jaka masz szyjkę? Bo mi to dało do myślenia najbardziej, że tak wysoko.
Ja mam bardzo wysoko szyjkę cały czas tylko na chwilę się obniżyła tuż po owulacji ale ciągle jest wysoko także to chyba też po tym ciężko stwierdzić.

Do badania progesteronu trzeba być na czczo prawda? Chcę też zbadać poziom żelaza i magnezu. A czy mogę się napić chociaż wody czy to też odpada? Mam kawał drogi do labu no i boję się, że zemdleję :(

nie mam pojęcia nie umiem mierzyc....cycki mi nie dokuczaja czasem tylko po bokach cos mnie delikatnie zacmi a jajniki to juz w ogole cisza..
Ja poprzednio miałam tylko bóle cyckow. Spokojnie :)

Ja dziś byłam u swojego gina. Mówi, że wszystko wygląda OK. Kazał brać to > "pregna start" i przytulać się w dni płodne co dwa dni :p
To do roboty! :)
Wczoraj majstrowalismy i jutro będziemy majstrować [emoji6] i w środę majstrowalismy , będzie dobrze wierzę w to [emoji6]
❤️ Pewnie że tak!

Mi ostatnio skończył się Femibion 0 i kupiłam Prenatal Uno, chyba ok?

reklama
Do góry