reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@Kaamilaaa @Nat Bluebell gratulacje!!! Tylko jeden dzień mnie tu nie było a tu taka niespodzianka.
Zazdroszczę - ale tak pozytywnie ;)
@Nat Bluebell miałam nadzieję, że (jako moja rówieśniczka) potowarzyszysz mi w staraniach troszkę dłużej.... Bardzo Ci gratuluje i będę się pozytywnie motywować, że może dla mnie też pojawią się te dwie upragnione kreseczki :)
Ależ ja dalej będę wam towarzyszyć i czekać az dolaczycie do ciężarówek :) uda się niedługo!
Nat u mnie dzis 24dc a cykle mam 28-30 dni takze @ tak między 2-5 powinna byc. ale ja juz w ogole sluzu nie mam zero wilgoci nawet mi się cięzko(przepraszam za okreslenie) podcierac bo tak sucho
Ale to nie jest objaw bezwzględny, mi np cycki tylko trochę dokuczają za to bardzo jajniki. A jaka masz szyjkę? Bo mi to dało do myślenia najbardziej, że tak wysoko.

reklama
Ależ ja dalej będę wam towarzyszyć i czekać az dolaczycie do ciężarówek :) uda się niedługo!

Ale to nie jest objaw bezwzględny, mi np cycki tylko trochę dokuczają za to bardzo jajniki. A jaka masz szyjkę? Bo mi to dało do myślenia najbardziej, że tak wysoko.
nie mam pojęcia nie umiem mierzyc....cycki mi nie dokuczaja czasem tylko po bokach cos mnie delikatnie zacmi a jajniki to juz w ogole cisza..

reklama
Aby brać Pregnę Start trzeba mieć zalecenie lekarza? Bo ja w sumie biorę folik, ale kończy mi się blister i zastanawiałam się nad tą pregną [emoji4]
Nie trzeba. Zapisał mi na kartce by stosować :tak: Mówiłam mojemu gin, że biorę folik to powiedział, żeby dokończyć opakowanie razem z "Pregna start" ale poźniej już nie kupować nowego folika bo Pregna go posiada w składzie :):):)

Do góry