Nat Bluebell
Fanka BB :)
Acha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wazne ze przyjeliPrzyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
Acha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
ja tez czuje ze sie nie udalo...tym bardziej ze mam takie lekkie klucia w srodku jakby na szyjce...i miesiac temu i dwa tez je mialamAcha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
Mnie cycki w ogóle nie bolały jak zaszlam w ciąże [emoji1] fakt, były jakby trochę pełniejsze ale tylko tyle zaczęly boleć koło 20 tcAcha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
uff trzymam kciukiPrzyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
no....mi sie wydaje ze za bardzo chcemy...tylko jak tu głowe odblokowacWczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
No więc właśnie :/ cholera.U mnie też pierwszym objawem, że niw wyszło było to, że piersi przestały być ciężkie i już tak nie bolały.
Niby każda inna, ale w dwóch poprzednich cycki bolały i tak zostało do końca a teraz znowu miękkie i normalne. No nic, za 5 dni będzie wiadomo.Mnie cycki w ogóle nie bolały jak zaszlam w ciąże [emoji1] fakt, były jakby trochę pełniejsze ale tylko tyle zaczęly boleć koło 20 tc
Każda ciaza inna [emoji6] także dopóki nie ma @ - nadzieja jest
[/QUOTE][/QUOTE]Czuję dzisiaj dokładnie to samo :/
Od kiedy trzeba zacząć pić te zioła? Też muszę kupić bo moj mega skapy @ mi się nie podoba
Witam! Ja też z tych naiwnych bo dwie córki w 1cs
No! Trzymam kciuki za operację!
Ech, no właśnie my swoje plany możemy sobie wsadzić mam nadzieję, że na nas wszystkie czeka dziecko
Trzymam za to wszystkie kciuki!! z tą cholera nigdy nie wiadomo.