reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
no....mi sie wydaje ze za bardzo chcemy...tylko jak tu głowe odblokowac

U mnie też pierwszym objawem, że niw wyszło było to, że piersi przestały być ciężkie i już tak nie bolały.
No więc właśnie :/ cholera.
Mnie cycki w ogóle nie bolały jak zaszlam w ciąże [emoji1] fakt, były jakby trochę pełniejsze ale tylko tyle :) zaczęly boleć koło 20 tc
Każda ciaza inna [emoji6] także dopóki nie ma @ - nadzieja jest :)
Niby każda inna, ale w dwóch poprzednich cycki bolały i tak zostało do końca a teraz znowu miękkie i normalne. No nic, za 5 dni będzie wiadomo.

Czuję dzisiaj dokładnie to samo :/

Od kiedy trzeba zacząć pić te zioła? Też muszę kupić bo moj mega skapy @ mi się nie podoba :p

Witam! Ja też z tych naiwnych bo dwie córki w 1cs :p

No! Trzymam kciuki za operację! ❤️

Ech, no właśnie my swoje plany możemy sobie wsadzić :p mam nadzieję, że na nas wszystkie czeka dziecko :)

Trzymam za to wszystkie kciuki!! :) z tą cholera nigdy nie wiadomo.
[/QUOTE][/QUOTE]
wskazane jest picie od 1 dc ale u mnie w pracy dziewczyny zaczynały na poczatku cyklu po prostu,3-5 dzien

reklama
Ja przez pierwsze pol roku staran nawet nie myslalam ze sie staram...po prostu byl fajny seks i tyle. Zero testow owulacyjnych, zerkania non stop w kalendarzyk.
Dopiero chyba po 9 miesiacach, gdzie uswiadomilam sobie ze juz tyle minelo i jakbym zaszla to juz bym rodzila to wtedy juz zaczelam troche analizowac czemu nie wychodzi. Lekarz mowil aby poczekac, bo ciąża zazwyczaj jest do roku czasu. Ale my czekalismy dluzej az sie zdecydowalismy na badania i moje i meza.
Teraz nie wiem co to "luz", dla mnie to slowo nie istnieje. Moze dlatego ze wiem jak powazny jest u Nas problem, i zaden luz Nam nie pomoże.

Do góry