Nat Bluebell
Fanka BB :)
Otóż to zawsze przynajmniej wiadomo co z takimi robićJa też jestem przekonana, że jeżeli w ogóle to córka mi się trafi - zresztą zawsze to taki plus że mam już doświadczenie w obsłudze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otóż to zawsze przynajmniej wiadomo co z takimi robićJa też jestem przekonana, że jeżeli w ogóle to córka mi się trafi - zresztą zawsze to taki plus że mam już doświadczenie w obsłudze
Mogę wam dać instrukcje na obsługę synow ;POtóż to zawsze przynajmniej wiadomo co z takimi robić
I ja tez [emoji14]Mogę wam dać instrukcje na obsługę synow ;P
podpinam się pod prośbyMogę wam dać instrukcje na obsługę synow ;P
Dziękuję, już jest lepiejBunia, poproszę
Fizzymensa, mam nadzieję, że już będzie spokojniej i będziecie sobie w spokoju mogli
U mnie w rodzinie przewaga chłopców, a u męża w rodzinie dziewczynek. Więc nie wiadomo na co się nastawiać.My z mężem marzymy o dziewczynce ale u nas rodzą się same chłopaki