Alterego
Fanka BB :)
A ja będę wierzyć do końca.Ja wiedziałam ze tak bedzie. Moge dac sobie teraz rękę uciac ze moje objawy teraz nagle znikną!
Takze czekam sobie juz na okres[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja będę wierzyć do końca.Ja wiedziałam ze tak bedzie. Moge dac sobie teraz rękę uciac ze moje objawy teraz nagle znikną!
Takze czekam sobie juz na okres[emoji8]
Haha cos w tym stylu"a moze sama sie ulecze" [emoji23] [emoji12]Z takich babcinych sposob to pamietam ze jak ojca bralo jakies przeziebienie to mama mu wycierala stopy alkoholem i na to grube skarpety[emoji5]
Stawialo na nogi[emoji28]
Ja sama czasami to stosuje i naprawde pomaga[emoji5]Haha cos w tym stylu"a moze sama sie ulecze" [emoji23] [emoji12]
Czasem wystraczy uwierzyć [emoji6] [emoji1]Ja sama czasami to stosuje i naprawde pomaga[emoji5]
Babcine sposoby sa nalepsze ;-))Czasem wystraczy uwierzyć [emoji6] [emoji1]
No ja je właśnie na allegro zamowilam, bo któraś z Was dodała do nich link na tym wątku [emoji16]Mam te testy. One się tak rozlewaja ale jak jest owulacja to ta kreska jest bardzo mocna dlatego nie da się jej przeoczyć. Są chyba najlepsze z tych wszystkich z allegro
Hejka! Miło miCześć dziewczyny, Śledzę Wasze wpisy ale chyba czas dołączyć:-) Starania od 3 cykli o pierwsze dziecko, 34 lata.
Suszone śliwki czy świeże?Polecam suszone śliwki i morele. Mała salaterka śliwek ok 6 sztuk czyści jelita tak jak 60 l. Wody. Zgarnia złogi z jelit i eliminuje wzdęcia. Ja jem codziennie pi 3-4 pomimo,ze nie lubię. Ale wzdęcia minęły i systematycznie odwiedzamy wc.