martoosia04
Fanka BB :)
Do pryskania czy w tabletkach ? A jakieś domowe sposoby ?
Tabletki do ssania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do pryskania czy w tabletkach ? A jakieś domowe sposoby ?
Czytalam ze 1 tab ranoA jaką dawkę bierzecie tego castagnusa? Ja mam to w domu tylko pod inną nazwą. Zastanawiam czy nie zacząć brać bo chyba kiepsko u mnie z progesteronem.
1 tabletka rano[emoji5]A jaką dawkę bierzecie tego castagnusa? Ja mam to w domu tylko pod inną nazwą. Zastanawiam czy nie zacząć brać bo chyba kiepsko u mnie z progesteronem.
Właśnie oglądam z mężem.. szokOooo zaczyna się uwaga o tej Oliwii P. Co się nad córką znęcała
Człowiek ogląda ten Instagram patrzy na te piękne zdjęcia idealne życie a tutaj taki dramat ... Dziewczyna chora na głowe szkoda dziecka...Tez ogladam. Jakas masakra[emoji33]
Niestety ale wiele osob pokazuje teraz swoje idealne zycie czy to na instagramie czy na fb gdzie tak naprawde reapnie to zcie takie piekne nie jest...Człowiek ogląda ten Instagram patrzy na te piękne zdjęcia idealne życie a tutaj taki dramat ... Dziewczyna chora na głowe szkoda dziecka...
Czytalam ze 1 tab rano
45 mg?1 tabletka rano[emoji5]
Dokładnie.. a inni ludzie im zazdroszczą "idealnego życia" eh [emoji35] płakać się chce, że niektórym zależy tylko na ładnym zdjęciu... internet jest niebezpiecznyNiestety ale wiele osob pokazuje teraz swoje idealne zycie czy to na instagramie czy na fb gdzie tak naprawde reapnie to zcie takie piekne nie jest...
Tak u mnie 1 tabletka ma 45mg45 mg?
Ja to mam w kapsułkach 400 g i według opisu należy brać przez dwa tygodnie 3 razy dziennie po 2 kapsułki, później 2, razy dziennie po 2. Hm no to trochę dużo chyba! No ale to nie jest na receptę czy coś hmm.