Nat Bluebell
Fanka BB :)
Azulka, te cycki to może być prolaktyna. U mnie dosyć często tak bywalo, że bolą koszmarnie. Teraz resztą tez coraz bardziej i do tego jakby swędzą :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To takie daty jak u mnie tylko mnie cycki już bolą od trzech dni :/Heh , u mnie za to tydzień do @... Ale żadnych objawów nie mam na @, cycki nie bolą, wczoraj tylko jajnik trochę mi pikał.. [emoji1] pomyslabym że może to ciąża... No ale jak ?
Ciekawa jestem czy dobrze obstawilam sobie owulacje... W 17/18dc [emoji12]
Może to dobry znak ! [emoji1]To takie daty jak u mnie tylko mnie cycki już bolą od trzech dni :/
A wtedy wystarczył jeden cykl za każdym razem ?Też tak to sobie tłumacze. Dlatego też dziwią mnie te długie starania. Wtedy poszło raz raz a teraz 4 cykl i nie zapowiada się by się udało.
U mnie niektóre testy też takie mają rozlanieHej dziewczynki. Dzis pierwszy raz w życiu robiłam test owulacyjmy. Tak wiem, jest negatywny, ale czy to rozlanie przy tej kresce testowej jest normalne? Bo w sumie to jest ujemny czy nieważny przez to rozmycie? Zobacz załącznik 901328
Ok [emoji4] pytam bo pierwszy raz go robiłam i nie wiem czy może się tak zdarzyć, czy trzeba go uważać za nieważny [emoji16]U mnie niektóre testy też takie mają rozlanie
Ja mam prolaktne ok 19 chyba z tego co pamietam przy normie do 29.2 wiec to dobrze czy złe?Azulka, te cycki to może być prolaktyna. U mnie dosyć często tak bywalo, że bolą koszmarnie. Teraz resztą tez coraz bardziej i do tego jakby swędzą :/
A czekałaś ponad 10minut? Bo mój przed upływem tego czasu jest cały różowy i dopiero jak wysycha trochę to widać kreski i tło bieleje.Hej dziewczynki. Dzis pierwszy raz w życiu robiłam test owulacyjmy. Tak wiem, jest negatywny, ale czy to rozlanie przy tej kresce testowej jest normalne? Bo w sumie to jest ujemny czy nieważny przez to rozmycie? Zobacz załącznik 901328
Na @ też zawsze bolą, tylko teraz wyjątkowo mocno i szybko.Może to dobry znak ! [emoji1]