1
185097
Gość
Nie mam pojęcia...cycki nadal bolą. Nawet moj maz mi mowil ze sa wieksze! Ot tak sie zrobily wieksze?[emoji19]no ale skąd tyle objawów????
Dziwne to wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia...cycki nadal bolą. Nawet moj maz mi mowil ze sa wieksze! Ot tak sie zrobily wieksze?[emoji19]no ale skąd tyle objawów????
no własnie.Dziwne.Dlatego czekamy dalejNie mam pojęcia...cycki nadal bolą. Nawet moj maz mi mowil ze sa wieksze! Ot tak sie zrobily wieksze?[emoji19]
Dziwne to wszystko.
Trzeba czekać czas pokaże (oby nie @)Nie mam pojęcia...cycki nadal bolą. Nawet moj maz mi mowil ze sa wieksze! Ot tak sie zrobily wieksze?[emoji19]
Dziwne to wszystko.
27-28 wedlug aplikacji ale wedlug mnie będzie wczesniej bo owulacja byla wczesnieA kiedy termin ?
Powodzenia dla mężaDobra bylo minelo z tym testem[emoji5]
Teraz nam na glowie tą operacje meza i tym zyje[emoji5]
Ja mam moj kalendarzykPowodzenia dla męża
Z jakiej aplikacji korzystacie?
Na pewno się poprawią. Jak są duże żylaki to całkowicie mogą uniemożliwiać zajście w ciąże.Zylaki powróżka nasiennego. Urolog Nam powiedzial ze po niej wyniki moze sie poprawią
No mąż ma z 2 na 3 stopień te zylakiNa pewno się poprawią. Jak są duże żylaki to całkowicie mogą uniemożliwiać zajście w ciąże.
Jak tam Twoja szyjka ?Ja też nie wymyślam swoich objawów a testy białe [emoji23]