reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Piszecie jak szalone ;)deszcz nas Pogonił z moto ale chociaż troszke było teraz siatkóweczka do oglądania i fajna niedziela się kończy a jutro praca praca praca postanowiłam zrobię rano ten test ;)
Trzymam wszystkie kciuki! :D

Cześć dziewczyny [emoji16] nie było mnie tu 2 dni i powiem Wam, ze piękna lekturę dostarczacie [emoji16][emoji16] mąż przyjechał i w sumie jakoś nie mam telefonu przy sobie [emoji23] od jutra zaczynam testy owu [emoji16] poza tym działamy z mężem [emoji16] 2 próby były [emoji16] jeszcze jeszcze pewnie będą ze 3-4 i na tym koniec w tym cyklu...
W ogóle wiecie co się dowiedziałam...ze moj TZ będzie przyjeżdżał co 3 tygodnie lub co 4 tygidnie na 3 dni [emoji24] powiem Wam szczerze, ze się załamałam tym [emoji17]
Rzeczywiście niefajnie, ale może uda się zgrać i zadziałać w terminie. Kurcze, życie bywa przewrotne :/

Przepraszam, że się wcześniej uniosłam. Rzeczywiście, już rozumiem o co chodziło. Zamknijmy temat, bo tu jest super wątek i nie trzeba nam kwasów :)

Cycki mnie bolą!

Paulina 1994 Nie ten normalny wkładasz do pochwy i on się szybko rozpuszcza jak luteine. Mój gin mówił na włoski można łykać ale tak żeby łykać a na dole było na już mokro to tylko niebieska tabletka hahah. Ja brałam z Gal 150 kapsułek.

Trzymam wszystkie kciuki! :D

Rzeczywiście niefajnie, ale może uda się zgrać i zadziałać w terminie. Kurcze, życie bywa przewrotne :/

Przepraszam, że się wcześniej uniosłam. Rzeczywiście, już rozumiem o co chodziło. Zamknijmy temat, bo tu jest super wątek i nie trzeba nam kwasów :)

Cycki mnie bolą!
Oby cycki byly dobrym znakiem![emoji5]

Paulina 1994 Nie ten normalny wkładasz do pochwy i on się szybko rozpuszcza jak luteine. Mój gin mówił na włoski można łykać ale tak żeby łykać a Nadole było na już mokro to tylko niebieska tabletka hahah. Ja brałam z Gal 150 kapsułek.
Bladego pojęcia nie miałam, że stosuje się go również dopochwowo;)

reklama
Mnie to nawet cycki nie bolą ;P ale za to mam krostę między ustania broda po środku i mnie boli i na pewno to nie oznaką ciążowa ;p

Do góry