reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Piszecie jak szalone ;)deszcz nas Pogonił z moto ale chociaż troszke było teraz siatkóweczka do oglądania i fajna niedziela się kończy a jutro praca praca praca postanowiłam zrobię rano ten test ;)
Trzymam wszystkie kciuki! :D

Cześć dziewczyny [emoji16] nie było mnie tu 2 dni i powiem Wam, ze piękna lekturę dostarczacie [emoji16][emoji16] mąż przyjechał i w sumie jakoś nie mam telefonu przy sobie [emoji23] od jutra zaczynam testy owu [emoji16] poza tym działamy z mężem [emoji16] 2 próby były [emoji16] jeszcze jeszcze pewnie będą ze 3-4 i na tym koniec w tym cyklu...
W ogóle wiecie co się dowiedziałam...ze moj TZ będzie przyjeżdżał co 3 tygodnie lub co 4 tygidnie na 3 dni [emoji24] powiem Wam szczerze, ze się załamałam tym [emoji17]
Rzeczywiście niefajnie, ale może uda się zgrać i zadziałać w terminie. Kurcze, życie bywa przewrotne :/

Przepraszam, że się wcześniej uniosłam. Rzeczywiście, już rozumiem o co chodziło. Zamknijmy temat, bo tu jest super wątek i nie trzeba nam kwasów :)

Cycki mnie bolą!

Paulina 1994 Nie ten normalny wkładasz do pochwy i on się szybko rozpuszcza jak luteine. Mój gin mówił na włoski można łykać ale tak żeby łykać a na dole było na już mokro to tylko niebieska tabletka hahah. Ja brałam z Gal 150 kapsułek.

Trzymam wszystkie kciuki! :D

Rzeczywiście niefajnie, ale może uda się zgrać i zadziałać w terminie. Kurcze, życie bywa przewrotne :/

Przepraszam, że się wcześniej uniosłam. Rzeczywiście, już rozumiem o co chodziło. Zamknijmy temat, bo tu jest super wątek i nie trzeba nam kwasów :)

Cycki mnie bolą!
Oby cycki byly dobrym znakiem![emoji5]

Paulina 1994 Nie ten normalny wkładasz do pochwy i on się szybko rozpuszcza jak luteine. Mój gin mówił na włoski można łykać ale tak żeby łykać a Nadole było na już mokro to tylko niebieska tabletka hahah. Ja brałam z Gal 150 kapsułek.
Bladego pojęcia nie miałam, że stosuje się go również dopochwowo;)

reklama
Mnie to nawet cycki nie bolą ;P ale za to mam krostę między ustania broda po środku i mnie boli i na pewno to nie oznaką ciążowa ;p

Do góry