Kaamilaaa
Fanka BB :)
T moze jeszcze urosnie [emoji110][emoji6][emoji6]Pojutrze. We wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
T moze jeszcze urosnie [emoji110][emoji6][emoji6]Pojutrze. We wtorek.
U nas to samo tylko 105 liyrow wina wyjdzie, po zbiorach ogrodowych. Winogron obrofzil w tym rokuA u nas w sumie fajnie jest, pije kawkę na dworze [emoji6]
Odpoczywam po zbieraniu winogron [emoji14] beda soki [emoji6]Zobacz załącznik 900621
Standard - faceciObstawiam to pierwsze!
Ja się tak wkur..... Pojechaliśmy do znajomych, ok. 60km. Pytam przed wyjazdem : kto pije, czy mam wziąć okulary (prowadzę w okularach) Odpowiedź, że spoko jedno piwko i po 23 wracamy..
I co? Urąbał się jak świnia a ja musiałam jechać po nocy bez okularów, prawie godzinę drogi jestem ledwo żywa a rano go chyba zatłukę!
Lepiej wierzyć, za się udało niż mieć negatywne podejście. A wkręcanie jest wtedy kiedy ma się pewność, że nie A dalej się Brnie w a może jednak tak jak Pani E. Zresztą do choroby jasnej mamy jakiś taki instynkt i przeczucie. A mój mąż na podobne teksty hajajDziewczyny czy robie z siebie idiotke że coraz bardziej się nakręcam na tę ciążę?[emoji37]
Z jednej strony mam te "ciążowe" objawy! Ale z drugiej strony zaraz mam myśli ze jestem glupia wierząc że się udało przy słabych wynikach męża![emoji15]
Ja naprawdę sobie tych objawow nie uroiłam. Cycki bolą, są wrażliwe, nawet chwilami takie gorące. Są jakby ociężałe, większe niż zwykle. Tak samo pobolewają mnie okolice jajników, raz bolą, raz klują, raz ciągną. Caly czas jestem zmęczona. Najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Chodzenie siku to moja zmora! Przed snem biegam z 10 razy chyba. Nigdy nie miałam aż tak namacalnych objawów! I aż chwilami nie wierzę że mogę je mieć! Dziś przegladajac moj teraźniejszy cykl w aplikacji zobaczyłam że te "objawy" zaczęły mi sie rowno tydzień po owulacji...tak bym chciała tej ciazy, ale tak bardzo boje się kolejnego rozczarowania. Te kilka najbliższych dni będą dla mnie straszne! Czuje to...
Przed okresem zazwyczaj miałam tylko swoje humorki, jakiś pryszcz wyskoczyl i tyle. Żadnych bóli, plamień. Dlatego nie moge przestać myslec o tym co się ze mną dzieję w tym cyklu[emoji37]
To chyba mit [emoji1]
Ale mnie kłuje coś w brzuchu albo fasola się zagnieżdża ale @ idzie
T moze jeszcze urosnie [emoji110][emoji6][emoji6]
Obstawiam to pierwsze!
Ja się tak wkur..... Pojechaliśmy do znajomych, ok. 60km. Pytam przed wyjazdem : kto pije, czy mam wziąć okulary (prowadzę w okularach) Odpowiedź, że spoko jedno piwko i po 23 wracamy..
I co? Urąbał się jak świnia a ja musiałam jechać po nocy bez okularów, prawie godzinę drogi jestem ledwo żywa a rano go chyba zatłukę!
My wczoraj też u znajomych ale odrazu ustalone że ja wracamObstawiam to pierwsze!