reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nooo i koniec lata [emoji3] witaj moja kochana jesieni [emoji137][emoji137][emoji3][emoji3]To zaden objaw [emoji57] a juz na pewno nie na tym etapie [emoji6][emoji3][emoji110][emoji110]A na monitoringi chodzisz ? Jesli nie to moze nie masz po prostu czesto owu i stad dluzsze cykle albo owu sie duzo opoznia i tez stąd dluzsze cykle ?
No właśnie mam zamiar się wybrać na ten monitoring cyklu bo jak już pisałam wcześniej nie zwracałam na to uwagi

@Azulka_26 mnie też możesz dopisać do listy , mam 27 lat , starania o pierwsze dziecko tylko nie wiem jak liczyć od kiedy , bo od marca 2018 tylko próbowaliśmy w dni płodne po jednym razie, więc dlatego nic nie wyszło , a od lipca 2018 to tak już całkowicie co 2 dzień ;)

Dzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...

Dzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...

Noo u mnie też pogoda dziś się popsuła , a cały tydzień praktycznie ciepły :)
Ja dziś wstałam z bólem kręgosłupa i brzucha- w końcu skończyłam te tabsy dowcipne , ale jakoś szybko mi wylatują większość w ciągu nocy i brzuch rano mnie pobolewa jak je wieczorem zakłada a gin powiedziała, że to nie może być od tych tabletek wiec nie wiem od czego :/ ja mam 5dni do @ :errr:

reklama
Cześć dziewczyny. Ja wstałam z bólem głowy :/ i do tego złapał mnie ogromy ból podbrzusza biegnę do łazienki bo myślałam ze małpa przyszła a tu śluz przezroczysty. Na szczęście ból ustał ale śluz jest nadal :/

Do góry