Ja już też zglupiam.....Może to resztki tego owulacyjnego sluzu? Kurde sama nie wiem[emoji23]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
U Was w mieście to lepiej.. Tam robią w pierwszej kolejności.. Na wiosce to trzeba poczekać aż znajdą , później zrobią , a jeszcze jak pada to wiadomo gorzej im to idzie.. [emoji12]Chyba jeszcze nie spotkalam u nas tego zeby pradu nie bylo dluzej niz kilka godzin [emoji57]
No ale jak tam grzeje to zawsze jest tragedia, ile to razy z tz przy otwartym na calosc oknie siedzieliśmy bo bylo tak gorąco a wypatrywane przez nas chmury przechodzily bokiem [emoji23][emoji23]
Ale u Nas na tych rejonach poligony ściągają te chmurzyska.. Czasami deszczu nie ma i nie ma
No tak cieszę się bo miesiąc temu miałam.cykl bezowulacyjny ale ten sluz mnie zbil z tropuWazne ze jestes po owulacji tak? Wiec nie stresuj sie tym sluzem [emoji12]
PamiętamyO mnie to chyba zadna nie pamieta
Nat Bluebell
Fanka BB :)
No jak nie? Co słychać?O mnie to chyba zadna nie pamieta
Ja też miałam teraz podobną zagwozdkę bo trzy dni po owu był aż wodnisty, dziwny jakiś.No tak cieszę się bo miesiąc temu miałam.cykl bezowulacyjny ale ten sluz mnie zbil z tropu
Teraz dla odmiany zaczynają mnie cycki znowu boleć i jajnik ponownie ćmi. A do @ 10dni
1
185097
Gość
Zamówiłam testy owulacyjne. Pewnie beda na wtorek...i bedzie mnie kusić aby zrobic ciazowy bo tez tam sa[emoji23]
Moglam zamówić je później[emoji23]
Hehehe zwariujemy z takimi dziwactwamiNo jak nie? Co słychać?
Ja też miałam teraz podobną zagwozdkę bo trzy dni po owu był aż wodnisty, dziwny jakiś.
Teraz dla odmiany zaczynają mnie cycki znowu boleć i jajnik ponownie ćmi. A do @ 10dni
Hehe No to zrobisz we wt to już 25 a mówiłas ze okres ma być szybciej niż 27Zamówiłam testy owulacyjne. Pewnie beda na wtorek...i bedzie mnie kusić aby zrobic ciazowy bo tez tam sa[emoji23]
reklama