reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czy przetłuszczajace się włosy to moze objaw wczesnej ciazy ;)bo to co się u mnie dzieje to masakra zawsze włosy trzy dni wytrzymywały a teraz rano umyję a wieczorem już nie nadają się do niczego :no:
U mnie tak akurat zazwyczaj jest przed @ a i tak normalnie codziennie myje :p

Ja juz nie patrze na moj cykl.. Nie zwracam uwagi na sluz temp czy inne rzeczy...
Po ostatnim wybryku mam fochy xD
I dobrze trzeba czasem trochę odpuścić :)

Majac test w domu pewnie zatestuję aby miec spokojniejsza glowe. Ale ogolnie to testow w domu nie trzymam bo by mnie za bardzo kusilo[emoji23]
Oj tak. :p ja niestety też mam cztery, bo były razem z owulacyjnymi i teraz weź tu nie testuj wcześniej! Chociaż będę się starać czekać.........

U mnie tak akurat zazwyczaj jest przed @ a i tak normalnie codziennie myje [emoji14]

I dobrze trzeba czasem trochę odpuścić :)

Oj tak. [emoji14] ja niestety też mam cztery, bo były razem z owulacyjnymi i teraz weź tu nie testuj wcześniej! Chociaż będę się starać czekać.........
Czyli kazda z nas ma problem testów ciążowych które dali razem z owulacyjjymi ;P na mnie też z dnia na dzień bardziej patrza te testy ale ja tym razem będę nieugięta ;P

Oj, mi też zdarza się liczniejsza ekipa [emoji14] czasem siedzą na brodzie czasem na czole a nawet na nosie ziomki dokazują o_O
Przed podróżą i @ zawsze jakiś odwiedzi.
Ja od gówniarza ich zliwidowac nie mogę ;P czy podróż czy alkohol czy @ i tak coś wylezie [emoji14] ale bywają miesiące że tuż przed @ tak mnie wysypie że już wiem że idzie okres ;P

reklama
Do góry