reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czy przetłuszczajace się włosy to moze objaw wczesnej ciazy ;)bo to co się u mnie dzieje to masakra zawsze włosy trzy dni wytrzymywały a teraz rano umyję a wieczorem już nie nadają się do niczego :no:
U mnie tak akurat zazwyczaj jest przed @ a i tak normalnie codziennie myje :p

Ja juz nie patrze na moj cykl.. Nie zwracam uwagi na sluz temp czy inne rzeczy...
Po ostatnim wybryku mam fochy xD
I dobrze trzeba czasem trochę odpuścić :)

Majac test w domu pewnie zatestuję aby miec spokojniejsza glowe. Ale ogolnie to testow w domu nie trzymam bo by mnie za bardzo kusilo[emoji23]
Oj tak. :p ja niestety też mam cztery, bo były razem z owulacyjnymi i teraz weź tu nie testuj wcześniej! Chociaż będę się starać czekać.........

U mnie tak akurat zazwyczaj jest przed @ a i tak normalnie codziennie myje [emoji14]

I dobrze trzeba czasem trochę odpuścić :)

Oj tak. [emoji14] ja niestety też mam cztery, bo były razem z owulacyjnymi i teraz weź tu nie testuj wcześniej! Chociaż będę się starać czekać.........
Czyli kazda z nas ma problem testów ciążowych które dali razem z owulacyjjymi ;P na mnie też z dnia na dzień bardziej patrza te testy ale ja tym razem będę nieugięta ;P

Oj, mi też zdarza się liczniejsza ekipa [emoji14] czasem siedzą na brodzie czasem na czole a nawet na nosie ziomki dokazują o_O
Przed podróżą i @ zawsze jakiś odwiedzi.
Ja od gówniarza ich zliwidowac nie mogę ;P czy podróż czy alkohol czy @ i tak coś wylezie [emoji14] ale bywają miesiące że tuż przed @ tak mnie wysypie że już wiem że idzie okres ;P

reklama
Do góry