reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No to idziemy równo ;)

Ja się długi czas nie mogłam zdecydować czy chcę czy nie. A teraz jak już podjęłam decyzję to bym chciała natychmiast i frustruje się strasznie. Na chłodno to wiem, że 2 cykle to nie długo, ale nie mogę przestać się nakręcać. Liczę na to że z waszą pomocą wyhamuję ;):)
To normalne :) ja też jak już podjęłam decyzję, to chcę natychmiast :D ale natura ma swoje prawa

reklama
Usypiam. Chyba zrobię kawę.
W ogole to juz ten ból i klucie w okolicy jajnika zmienilo sie teraz w hmmm jakby to określić...takie jakby pieczenie od srodka?[emoji23]
Boze a może ja umieram!?[emoji23]

Kogo dopisać do pierwszej strony?[emoji12]

A tak w ogóle to dziś świętujemy!!! Bo równo miesiąc temu założyłam ten wątek[emoji173]
Ps. Zmienilam nazwę na STARACZKI z duzych liter bo zauważyłam ze niektorym dziewczyom nasz wątek myli się z wątkiem o Staraniach 2018-2019[emoji5][emoji12]
Ale zeby nie bylo, to wszyscy sa tu mile widziani[emoji5]...no z wyjątkiem troli[emoji16]

A tak w ogóle to dziś świętujemy!!! Bo równo miesiąc temu założyłam ten wątek[emoji173]
Ps. Zmienilam nazwę na STARACZKI z duzych liter bo zauważyłam ze niektorym dziewczyom nasz wątek myli się z wątkiem o Staraniach 2018-2019[emoji5][emoji12]
Ale zeby nie bylo, to wszyscy sa tu mile widziani[emoji5]...no z wyjątkiem troli[emoji16]
Czy masz na myśli Panią e.? Mówiąc o trollach ha ha

reklama
Do góry