reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja mam testowanie blisko, u mnie 25 dc więc w tym tygodniu już wszystko będzie jasne. Do niedzieli max powinna być @. Powiem że zaczęły mnie wczoraj boleć piersi, co jest nietypowe u mnie, a teraz dostałam mega głoda i robię czystki w lodówce xD więc zobaczymy co to będzie, jakaś nadzieja u mniejsze jest w sumie :)

Dziewczyny jest szansa na tą pracę[emoji120]
W drodze powrotnej od kardiologa dzwonił do mnie teść i mówił abym podjechała się zapytać o termin wizyty do kardiologa u Nas w mieście do ktorego on chodzi. Bez nadziei pojechałam, jeszcze mówię do męża że na bank się dziś nie dostanę. Pytam sie w recepcji czy jest szansa, Pani mi mowi abym poszla do Doktorki sama sie zapytać bo mają komplet pacjentów. Doktorka mi mowi abym o 18 zadzwoniła do Niej czy da radę mnie przyjąć, dzwonię po 18 i mówi abym przyszła na 19. Przyszlam i czekalam do 20 aż mnie przyjmie.
No i tak...mam niedomykalność zastawki z wypadającym płatkiem czegoś tam. Mówiła ze ta niedomykalność jest umiarkowana. Kazała mi co roku przychodzić na kontrolę i ...wpisała mi zaświadczenie lekarskie z tym co mi jest i z dopiskiem "Brak przeciwwskazań do wykonywania pracy z ograniczonym wysiłkiem fizycznym". No i się jeszcze nie cieszę bo niewiadomo jak lekarz medycyny pracy zinterpretuje to ograniczenie wysiłku...Także jutro pójdę i powiem że nie mam skierowania bo lekarz mi zlecil dodatkowe badania.
Jutro zobaczymy jak sie to skonczy. Bo lekarz medycyny pracy od 8 przyjmuje a ja na 8 mam to szkolenie...no i nie wiem sama co ze mną zrobią.

W następnym cyklu nie będzie już potrzebny 8-)
Hihi, oby! Ale coś mizerny ten cykl u mnie więc mimo usilnych starań nie wiem czy się uda :)

A Wy cały pełny cykl sie staracie?[emoji2] bo u nas w calym cyklu będzie 6 dni tylko i to zaraz po @ [emoji17]
My cały, tzn najczęściej w okolicy owu ale poza tym też raczej często :)

Ja chce zatestowac w pt ale chyba najbardziej miarodajny wynik dostanę 27.09 w terminie @ o ile nie wyprzedzi mnie małpa.
Oby @ się nie pojawił! :)

Ja mam testowanie blisko, u mnie 25 dc więc w tym tygodniu już wszystko będzie jasne. Do niedzieli max powinna być @. Powiem że zaczęły mnie wczoraj boleć piersi, co jest nietypowe u mnie, a teraz dostałam mega głoda i robię czystki w lodówce xD więc zobaczymy co to będzie, jakaś nadzieja u mniejsze jest w sumie :)
Bardzo możliwe, znasz swój organizm więc wiesz czy to normalne przed @ czy raczej nietypowe.

No to oby nie przyszła @[emoji110][emoji110]

Ja nie testuje w tym miesiącu bo nie mam raczej do czego :p te nieszczęsne zapalenie musze wyleczyć i zobacze w środę na ile dostanę umowę w pracy - jak na rok to od nast cyklu dalej działamy, a jak tylko na 3 mies. To chyba bd trzeba chwile się wstrzymać

W drodze powrotnej od kardiologa dzwonił do mnie teść i mówił abym podjechała się zapytać o termin wizyty do kardiologa u Nas w mieście do ktorego on chodzi. Bez nadziei pojechałam, jeszcze mówię do męża że na bank się dziś nie dostanę. Pytam sie w recepcji czy jest szansa, Pani mi mowi abym poszla do Doktorki sama sie zapytać bo mają komplet pacjentów. Doktorka mi mowi abym o 18 zadzwoniła do Niej czy da radę mnie przyjąć, dzwonię po 18 i mówi abym przyszła na 19. Przyszlam i czekalam do 20 aż mnie przyjmie.
No i tak...mam niedomykalność zastawki z wypadającym płatkiem czegoś tam. Mówiła ze ta niedomykalność jest umiarkowana. Kazała mi co roku przychodzić na kontrolę i ...wpisała mi zaświadczenie lekarskie z tym co mi jest i z dopiskiem "Brak przeciwwskazań do wykonywania pracy z ograniczonym wysiłkiem fizycznym". No i się jeszcze nie cieszę bo niewiadomo jak lekarz medycyny pracy zinterpretuje to ograniczenie wysiłku...Także jutro pójdę i powiem że nie mam skierowania bo lekarz mi zlecil dodatkowe badania.
Jutro zobaczymy jak sie to skonczy. Bo lekarz medycyny pracy od 8 przyjmuje a ja na 8 mam to szkolenie...no i nie wiem sama co ze mną zrobią.

Najważniejsze, ze jest szansa na pracę :yes:

Ja nie testuje w tym miesiącu bo nie mam raczej do czego :p te nieszczęsne zapalenie musze wyleczyć i zobacze w środę na ile dostanę umowę w pracy - jak na rok to od nast cyklu dalej działamy, a jak tylko na 3 mies. To chyba bd trzeba chwile się wstrzymać
A dlaczego? Jak dadzą na 3 miesiące ,to podejrzewam, że później znowu przedłużą. Wystarczy się nie chwalić w pracy ze się jest np. W pierwszym miesiącu ;)

reklama
I super, wierzę że uda się wszystko i zaczniesz lada dzień pracę! :)
No to oby nie przyszła @[emoji110][emoji110]
Oby!!!
Hihi, oby! Ale coś mizerny ten cykl u mnie więc mimo usilnych starań nie wiem czy się uda :)

My cały, tzn najczęściej w okolicy owu ale poza tym też raczej często :)

Oby @ się nie pojawił! :)

Bardzo możliwe, znasz swój organizm więc wiesz czy to normalne przed @ czy raczej nietypowe.
Dokładnie jest tak jak piszesz, trochę czuje różnice ale też nie będę się napalac bo to bez sensu :)

Do góry