reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny ponawiam pytanie , bo nie dostałam odp od nikogo :( czy bralyscie kiedyś macmiror complex 500 dopochwowo i miałyście po nim bóle podbrzusza ?

Wtedy to nie jest okres. Osobiscie nawet nikogo nie znam, kto mial okres i byl w ciazy, fakt ze w internecie mozna rozne bzdury wyczytac... Ale po co zaraz we wszystko wierzyc ? I jeżeli kobieta ma takie plamienia to powinna udać się do ginekologa... różne są przyczyny np problemy z progesteronem (mialam tez w terminie @ plamienie, mogla to byc implantacja ale niski progesteron tez byl więc... ) nadzerka...
Chodzi mi bardziej o te programy co są na faktach typu "ciąża z zaskoczenia" i na którymś wątku pisała dziewczyna historie koleżanki co.miała okres cała ciążę ale czy tak się zdarza to nie wiem , ale zwykle sa jakieś wyjątki od reguły ;P

reklama
Podobno witaminy z grupy B są rozpuszczalne w wodzie więc można brać przed posiłkiem. Tylko, że ja wzięłam o 7 a sniadanie zjadlam dopiero o 10. Pasowałoby coś zjeść niedługo po witaminkach tylko u mnie to skomplikowane bo dojazd do pracy zajmuje mi długo.
No ciężko tak dostosować, to moze lepiej po pracy jak w domku się je obiad czy kolacje ? Bo raczej nie ma specjalnych zastrzeżeń co do pory dnia w której trzeba przyjmować dane witaminy ;)

Do góry