Lu_cy
Fanka BB :)
Korzystajcie jak najbardziej, u mnie niestety @. Także pozostanę przy winie i filmie [emoji5]Hmmm zamierzam wykorzystać okazję że dziś owu najprawdopodobniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Korzystajcie jak najbardziej, u mnie niestety @. Także pozostanę przy winie i filmie [emoji5]Hmmm zamierzam wykorzystać okazję że dziś owu najprawdopodobniej
Pewnie jakieś boboseksy ;PDziewczyny jakie plany na wieczór [emoji5]
Ja też myślałam że będę miała cykl stracony przez kolposkopię ale jednak wszystko wyszło ok także wykorzystuje tą okazje także nie martw Sie na zapasTrochę Wam zazdroszczę, ja nadrobię od środy na wczasach ale też chyba bez szaleństw bo mam mieć ten zabieg zaraz po także kolejny cykl stracony
Ale wypadnie mi ten zabieg histereskopii w 15 dc. Potem może być jakieś plamienie i dopóki nie ustąpi nie można działać. A owu mam zwykle 16/17. Mam nadzieję że chociaż szybko zleci ten miesiąc bo będzie mi przykro że nie działamy. Ale to wszystko jest po to żeby w końcu zaskoczyło [emoji5]Ja też myślałam że będę miała cykl stracony przez kolposkopię ale jednak wszystko wyszło ok także wykorzystuje tą okazje także nie martw Sie na zapas
My też narazie przerwę mamy, plan na wieczór mam taki że do 19 zabawy z synem, potem jego kąpiel, jeść i on spać, wtedy dopiero ja kąpiel i jeść, bo mąż właśnie do pracy wszedł tak więc wieczór trochę lipny, jeszcze pogoda wstretna, pada deszcz od rana.... Ani na spacer ani nicU mnie już po boboseksach. Czas odpocząć.
My też narazie przerwę mamy, plan na wieczór mam taki że do 19 zabawy z synem, potem jego kąpiel, jeść i on spać, wtedy dopiero ja kąpiel i jeść, bo mąż właśnie do pracy wszedł tak więc wieczór trochę lipny, jeszcze pogoda wstretna, pada deszcz od rana.... Ani na spacer ani nic