reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Teraz ja wam posmęcę[emoji31] ale znów kropla @ i nie ma znów i tu nasuwa się pytanie , czy to może być implantacja kurcze testy robię codziennie i biel wizira [emoji52] zaznaczę tylko że nigdy takich akcji nie miałam zawsze jak w zegarku @ była a i dodam że od wczoraj już mnie nic nie boli ani brzuch ani kręgosłup sama już zgłupiałam [emoji50]

Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Ja też miałam taką bladzioche, a beta potwierdziła moje nadzieje. Jutro ponowna kontrolna beta. Trzymam kciuki za Ciebie

Cześć dziewczyny

@ mnie jeszcze męczy.. Jeju mogłaby już pójść. Ranna zmiana więc nie jest tak tragicznie..
A pogode mamy średnią, siąpi z tego nieba nie wiem po co [emoji12]
Miłego dnia !Gratulacje kochana [emoji8] Na pewno wszystko będzie dobrze !Piękne [emoji5] Witam nową koleżankę i życzę powodzenia!Oby ten był udany [emoji6] Witaj [emoji6] Ta kreseczka może być fabryczna lepiej powtórzyć test lub zrób betę.. Ale życzę żeby to było maleństwo Kciuki zaciśnięte [emoji56] [emoji110] Bez stresu , pierś do przodu i masz to [emoji1] Poprawiajcie , ojj poprawiajcie [emoji12]
Dziękuję, jutro kontrolna beta , więc dam znać co i jak ;)

Teraz ja wam posmęcę[emoji31] ale znów kropla @ i nie ma znów i tu nasuwa się pytanie , czy to może być implantacja kurcze testy robię codziennie i biel wizira [emoji52] zaznaczę tylko że nigdy takich akcji nie miałam zawsze jak w zegarku @ była a i dodam że od wczoraj już mnie nic nie boli ani brzuch ani kręgosłup sama już zgłupiałam [emoji50]
Miałam podobnie teraz, @ dzień spóźniony ale trwał oprócz dwóch dni plamienia tylko dzień, ale testy negatywne, bielutkie.
Musisz czekać.

reklama
No i okazuje się, że lekarz do któego chciałam iść może mnie przyjąć najprędzej za dwa tygodnie :( I teraz nie wiem czy brać taki termin czy szukać kogoś innego...

Do góry