Lovi23
Fanka BB :)
Dla mnie to kreska fabrycznaTo robiłam ponad godzinę temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to kreska fabrycznaTo robiłam ponad godzinę temu.
A pokaż zdjęcie jaka kreska Ci wychodzi ta druga właśnie czytam że te testy się robi 2 razy dziennie bo lh szybko wzrasta na owulacjęPoradźcie mi dziewczyny: do owu dwa dni wg Flo, nie czuję jeszcze klucia jajnika ani cycki nie bolą a test pokazuje ledwie ślad kreski. Czy może się to szybko zmienić w dwa dni czy raczej owulacja będzie później?
Ja tak właśnie robię o 15 i 20A pokaż zdjęcie jaka kreska Ci wychodzi ta druga właśnie czytam że te testy się robi 2 razy dziennie bo lh szybko wzrasta na owulację
A pokaż zdjęcie jaka kreska Ci wychodzi ta druga właśnie czytam że te testy się robi 2 razy dziennie bo lh szybko wzrasta na owulację
Możesz podać też FT3 i FT4 i przeciwciala (razem z normami, bo są różne)? Nie masz czasem Anty TG też zrobionych?Mam 3,36. Oprócz tsh robilam Ft3, Ft4, Fsh, Lh, Prolaktyne, Estradiol, Testosteron i Przeciwciala Anty TPO
U Ciebie to wygląda że przyszła jakby późniejTo są moje ten pojedynczy z dzisiaj tamte numerami opisane a według apki owu miałabyc w środę
Wygląda, że jest dzisiajTo są moje ten pojedynczy z dzisiaj tamte numerami opisane a według apki owu miałabyc w środę
Dokładnie tak może być inaczej z flo inaczej z testówWygląda, że jest dzisiaj
Czyli jednak mogą być takie blade krótko przed
No według testów wczoraj były najmocniejsze a moja owulacja niby w niedzielę miała być ale bardziej czuję się na nią teraz niż jakby później miała byćDokładnie tak może być inaczej z flo inaczej z testów