Nat Bluebell
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!No to zobaczymy jak u mnie [emoji12] jutro pewnie pojade przed praca na bete...;-)
Nie zawsze.Zastanawiam się czy zawsze kobieta ma krwawienie implantacyjne ? Bo wszystkie znajome miały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!!No to zobaczymy jak u mnie [emoji12] jutro pewnie pojade przed praca na bete...;-)
Nie zawsze.Zastanawiam się czy zawsze kobieta ma krwawienie implantacyjne ? Bo wszystkie znajome miały
Boże zapomniałam o wozku i foteliku ;P to faktycznie w 2 tys ciężko się zamknac [emoji14] najdroższe rzeczy plus łóżeczko chyba że ktoś sobie kupi turystyczne używane a materac nowy ciuchy kupowałam tanio teraz wszędzie tyle tego plus dobre ceny a kosmetyki akurat trafiła mi się promocją w rosmanie 2+2 więc też wyszło mnie połowę taniej pieluchy kupowałam przez neta albo szukałam promocji do dziisis kupuje w zapas z promocji. Więc obstawiam 3.5 tys na okoMy też wszystko nowe. Ciężko mi obliczyć ile to kosztowało ale na pewno dość sporo. Największe wydatki to wózek, fotelik, łóżeczko. Do tego ubranka i kosmetyki. Jakieś gadżety, zabawki. Teraz przy drugim liczę na to że będzie o wiele mniej wydatków bo większość już mamy
Nie zawsze jest, ja raz miałam w ciąży która poronilam a raz w ciąży z synem nie było plamieniaZastanawiam się czy zawsze kobieta ma krwawienie implantacyjne ? Bo wszystkie znajome miały
Zależy jak usuwają jak wyrywają to faktycznie bez problemu [emoji14] ja usunęłam 4 w ciągu 3 miesiącu ostatnia była najgorsza bo miała być hirurgicznie tak samo jak przedostania ale stwierdzili że lekko natna i wyjdzie bez problemu niestety się pomylili i im się urwała końcówka więc mi Borowali w kości 2h to wszystko trwało myślałam że do domu nie dojadę.. tydzień cierpiałam jeszcze mi nie chcieli przepisać nic przecibolowefo dobrze że Ketonal miałam w domu..Nie pamiętam czy witalam się dzisiaj [emoji1] A więc dzień dobry
Byłam dziś u dentysty... osemki już nie ma, faktycznie to nic nie boli! [emoji1] Łeeee, jakbym wiedziała to wcześniej to od razu bym poszła [emoji1] znieczulenie już puścilo Ale zaraz łykne ketanol, tak w razie "w"
Ej to może idź na krew, zbadaj betę i zobaczysz co i jakHej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
Matko, życzę Ci z całego serca, aby lekarz ujrzał fasolkę na usg [emoji173][emoji173][emoji173] czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie po wizycie [emoji9] trzymam kciuki! [emoji110]Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!