reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak, synka 4,5letniego [emoji6]no i tak jakos marzy mi sie dziewczynka [emoji1] nawet imie juz mam wybrane [emoji1]
To jak jest juz śluz to dzialajcie przez kolejne dni [emoji3] u mnie często jest tak ze sluz to w 12dc potem go praktycznie nie.ma a owu dopiero w 16dc [emoji6]
A śluz wodnisty to jest w dni plodne? U mnie to przeważnie susza w tamtym cyklu to już dramat był cały bez śluzu.. a teraz mam i to sporo ale jest wodnisty a taki rozciągliwy jak białko kurze to ja przez całe swoje życie widziałam może z 3 razy ;P

reklama
No wiem ze to tylko takie gadanie raczej, ale wiesz nadzieja jest [emoji3] [emoji1]
Czyli u nas dzien roznicy w cyklach [emoji3]
Oj, ja próbuję synka zrobić :D
Cykle mam 31 dni i owu 17dc.

U mnie owu niby dzisiaj powinna być a po testach nic nie wskazuje na to coś mnie tam kłuć zaczyna prawy jajnik piersi bolą ale ehhh jestem po kolposkopi więc kilka dni postu no i moja niekoniecznie lepsza połowa pojechała w podróż służbowa będzie w piątek dopiero
Może się jeszcze złapiecie? :)

Jak moge zapytam, Serio Ci tak pozno wyszedl test z córeczką? Moze ja mam jeszcze jakas szanse [emoji57]
No serio! Byłam przekonana, że nic z tego i tylko @ się spóźnia a ona se już siedziała, pewnie owulacja była później wtedy.

Po cichutku myśleć ze się udało :) objawów nie mam na @ a od kad przestałam przyjmować ovarin nasiliły się strasznie wiec zaczyna mnie to zastanawiać ;)
Witam i trzymam kciuki! :)

No jeśli chodzi o wyprawkę to z wózkiem, łóżeczkiem i fotelikiem samochodowym będzie zdecydowanie ponad 2tys.

Oj, ja próbuję synka zrobić :D
Cykle mam 31 dni i owu 17dc.

Może się jeszcze złapiecie? :)

No serio! Byłam przekonana, że nic z tego i tylko @ się spóźnia a ona se już siedziała, pewnie owulacja była później wtedy.

Witam i trzymam kciuki! :)

No jeśli chodzi o wyprawkę to z wózkiem, łóżeczkiem i fotelikiem samochodowym będzie zdecydowanie ponad 2tys.
No to zobaczymy jak u mnie [emoji12] jutro pewnie pojade przed praca na bete...;-)

reklama
Do góry