reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tzn jutro powinnam dostac@ ale mam nadzieje ze nie przyjdzie :p. Od dłuższego czasu już chodziła za mną myśl posiadania dziecka. W poprzednim miesiącu już starania zaczęliśmy ale przytulanki za często nie były wiec będę testować jeżeli @ nie przyjdzie :)
Trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

reklama
Ech, to czekanie.. Ja tu czekam na wasze testy niemal jak na swoje :D

Ja tez, ale narazie nic.

No tak, nie ma się co spieszyć.

Moja druga córka przez ponad tydzień nie wychodziła na testach! A potem udawała chłopca na usg. Dowcipnisia [emoji173]️
Jak moge zapytam, Serio Ci tak pozno wyszedl test z córeczką? Moze ja mam jeszcze jakas szanse [emoji57]

Dziękuje :) ogólnie kilka lat wstecz miałam problemy ginekologiczne przez infekcje i tez dołączyłam do wątku tylko zupełnie na innej stronie i zostałam tam potraktowana jak intruz bo wiadomo na wątku było kilka osób które rozmawiały ze sobą od dłuższego czasu i jak ktoś nowy o coś zapytał to od razu było ze powielamy tematy itp itd. A tutaj można zapytać o cis bez jakiegoś problemu :)

Dziewczyny ktore juz sa mamami mam pytanko [emoji3] ile was mniej wiecej kosztowała wyprawka ?
Łoooo indywidualna sprawa. Tym bardziej,ze my wózek dostaliśmy i to 3w1 więc już z fotelikoem /nosidlem. Dużo ubranek dostałam. Od 2.5 tys. Z wózkiem do nieskończoności tak naprawdę. Wypazarki ,butelki ,smoczki ,pieluchy yetowe normalne kremy typ. Sudocrem pościel łóżeczko,materacyk ,wanienka to chyba takie podstawy.

Po cichutku myśleć ze się udało :) objawów nie mam na @ a od kad przestałam przyjmować ovarin nasiliły się strasznie wiec zaczyna mnie to zastanawiać ;)

Dziękuje :) ogólnie kilka lat wstecz miałam problemy ginekologiczne przez infekcje i tez dołączyłam do wątku tylko zupełnie na innej stronie i zostałam tam potraktowana jak intruz bo wiadomo na wątku było kilka osób które rozmawiały ze sobą od dłuższego czasu i jak ktoś nowy o coś zapytał to od razu było ze powielamy tematy itp itd. A tutaj można zapytać o cis bez jakiegoś problemu :)
A to teraz bylas na innym watku na innej stronie ? [emoji57]
Tutaj jest fajne towarzystwo [emoji1] mozna pytac i gadac o wszystkim [emoji3]

To dość swiezy wątek :) też próbowałam się wbić w ten drugi ale dziewczyny się na tyle mocno znały że ciężko było zwrócić na siebie uwagę [emoji14]

Kamila a Ty masz jednego synka tak ?
No ja chciałabym też córeczkę , ale nie wiem czy bd mi to dane [emoji14]
U mnie jakoś dziwnie dopiero się zaczęły dni płodne , owu gdzieś czw-pt a juz mam śluz jak białko kurze, nie wiem czy tak powinno być ?
Tak, synka 4,5letniego [emoji6]no i tak jakos marzy mi sie dziewczynka [emoji1] nawet imie juz mam wybrane [emoji1]
To jak jest juz śluz to dzialajcie przez kolejne dni [emoji3] u mnie często jest tak ze sluz to w 12dc potem go praktycznie nie.ma a owu dopiero w 16dc [emoji6]

Tak, synka 4,5letniego [emoji6]no i tak jakos marzy mi sie dziewczynka [emoji1] nawet imie juz mam wybrane [emoji1]
To jak jest juz śluz to dzialajcie przez kolejne dni [emoji3] u mnie często jest tak ze sluz to w 12dc potem go praktycznie nie.ma a owu dopiero w 16dc [emoji6]
Mi się z kolei chłopczyk marzy bo mam córkę :) ciekawe czy nam się uda. Pewnie to loteria.

reklama
Do góry