reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dopiero w weekend..
Ech, to czekanie.. Ja tu czekam na wasze testy niemal jak na swoje :D

Ja testuje owulacyjnie tylko [emoji14]
Ja tez, ale narazie nic.

Dobre i to [emoji16][emoji16] tez jest wazne[emoji16] ja mam na niedzielę @, ale wstrzymam się z testowaniem bo boję się, że przez przeziębienie i leki mogę zafałszować wynik testu... Poczekam kilka dni i pojadę na betę jeżeli bym nie dostała @.
No tak, nie ma się co spieszyć.

Moja druga córka przez ponad tydzień nie wychodziła na testach! A potem udawała chłopca na usg. Dowcipnisia ❤️

reklama
Ech, to czekanie.. Ja tu czekam na wasze testy niemal jak na swoje :D

Ja tez, ale narazie nic.

No tak, nie ma się co spieszyć.

Moja druga córka przez ponad tydzień nie wychodziła na testach! A potem udawała chłopca na usg. Dowcipnisia [emoji173]️
No właśnie [emoji23] spokój i opanowanie wskazane [emoji23][emoji23]

Hej dziewczyny..
Dzisiaj na szczęście pierwsza zmiana. Po południu idę do sąsiadów ziemniaki przebierać, wykopki były to teraz trzeba zarobić ziemniaki na zime. [emoji12] U mnie zawsze 2 silne skurcze , potem uczucie mokrości i tak do 30 minut zaczyna lecieć Witaj wśród Nas. Powodzenia w nowej pracy i w późniejszych staraniach. Nie będziesz tu sama która odłożyła starania na potem, jest Nas już kilka [emoji4] Oby wyjazd się udał .. Wracaj do Nas , ale z maluszkiem [emoji8] A może jakieś II kreski ?Daj znać jak po wizycie.. Oby @ nie przyszedł

@Tsylunia jak tam test ? Coś się pokazało?
Oo to dobrze wiedzieć , ze nie jestem sama [emoji1] no jak tak i staram i nie staram - sama nie wiem co lepsze [emoji12]

Hej dziewczyny wczoraj wróciłam do domu położyłam się i wszelakie bóle przeszły , puki co @ nie ma więc nadzieja jest aaa wieczorem test robiłam bo nie wytrzymałam i oczywiście negatywny, życzę miłego dnia kochane moje [emoji6]
Spokojnie kochana, czytałam ostatnio na forum " najwcześniejsze II kreski" , że prędzej wyjdzie w dniu @ niż dzień przed,ed. Nie wiadomo czemu tak jest. Ja przy zeszłej ciąży tak miałam 6 dni przed zrobiłam betę i wyszło 0,100 a od 5 pozytyw. Byłam pewna ,że już by coś wyszło. A za tydzień pach okresu brak ,zrobilam test i bledziutka kreska znowu na betę a tam prawie 500 malo na zawl nie zeszłam hahaba

No tak , wiem... ja po okresie próbnym (3 miesiące) dostałam umowę na czas nieokreślony :)
No zazdroszcze takiego pracodawcy serio... Ja mieszkam w Warszawie i tu jest zasada żeby jak najdłużej się da na określony. Ja pracowałam kilka lat jeszcze studiując w jednej firmie i miałam bardzo długo zlecenie a jak byłam bliska umowy na nieokreslony to tak się firma posypała że pozostanie tam równało się wykończeniu psychicznemu [emoji14] więc zmieniłam na inną pracę tam wytrzymałam 2 miesiące bo nikt mnie nie uprzedził że potrafi wpadać policja i CBŚ i przesłuchiwać księgowe ( taka super korporacja ) no i szybko zmieniłam na tą ostatnią to też bym z 3 lata musiała pracować żeby mi dali na nieokreslony ;P tragedia zawsze miałam pecha [emoji14]

Serio ? No ja tez właśnie boje sie tego ze jak zajdę w nowej pracy to bd ciężko z powrotem :(
Jak będziesz miała na nieokreślony czas to muszą Cię przyjąć z powrotem ale z doświadczenia wiem mam znajome które pomimo takich umów i tak były zwalniane lub same się zwalniały bo zmienili im pracę na ich niekorzyść. Ale co się przejmujesz nie ta to inna praca. Ja stwierdziłam że chce mieć dwójkę małych dzieci odchować i dopiero wrócić na stałe do pracy bo już widzę jak pracodawcy będą patrzeć na świadectwa jak będą widzieć powroty i znowu zachodzenie w ciążę wolę nie mieć w papierach aż tak żeby potem nie było tak że nie będą chcieli mnie przyjąć bo byłam w dwóch ciazach pomimo że więcej nie planuje.

Dziękuję [emoji5] i wzajemnie [emoji2]
[emoji3]
Dzień dobry Dziewczyny :)
Czy któraś miała dzisiaj testować?

U mnie owu za ok. 4 dni dopiero.. Póki co nawet mnie cycki nie bolą.
U mnie dzis 14dc, owu moze byc za dwa dni [emoji57] jesli tz nie bedzie zby zmęczony tak jak wczoraj no to moze podzialamy [emoji3]
Ja bym chciała trafic córeczkę a ponoc o coreczke to przed owu trzeba sie starac [emoji3]

Dobra niech mi powie ktoś kto się zna na tych testach ;P wiem że na tym różowym to dalej nie jest pozytyw ale w czym sęk ;P zrobiłam dzisiaj ten z rosmana tak jak wczoraj i wyszło mi takie coś nie wiadomo co więc zrobiłam z tego samego moczu ten z allegro i wyszlo tak.... Czy ten z rosmana jest felerny czy ja coś źle zrobiłam chyba jakoś pod kątem moczylam ta końcówkę czy o co chodzi [emoji14]
IMG_20180912_100536.jpg
IMG_20180912_100516.jpg

Załączniki

• IMG_20180912_100536.jpg
    IMG_20180912_100536.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 319
  • IMG_20180912_100516.jpg
    IMG_20180912_100516.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Do góry